Mimo iż nie raz tam wchodziłem to dopiero dziś zauważyłem bardzo brzydki tekst na warezowym forum http://www.slinktas.linuxpl.com/forum/
Sugeruje zerknąć na dział "Console Gamez i Romz"...
Ech...normalnie betonowe czasy sie przypomniały...suxx.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » Nieprzyjazne Forum :(
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mimo iż nie raz tam wchodziłem to dopiero dziś zauważyłem bardzo brzydki tekst na warezowym forum http://www.slinktas.linuxpl.com/forum/
Sugeruje zerknąć na dział "Console Gamez i Romz"...
Ech...normalnie betonowe czasy sie przypomniały...suxx.
Po prostu jest to forum dzieci-technośmieci wychowanych w kulcie blaszaka.
Nie dziw się.... Oni nie wiedzą jaki najlepszy sprzęt na świecie :)
Po za tym to forum nie dorasta do pięt naszemu forum ha !
Popieram, Ha!
Z uwagi, że tamto forum nie dorasta naszemu do pięt (ani nawet do pient), a nie chcąc tu bluzgac, żeby nie reprezentować poziomu podobnego do poziomu/pionu tych biednych cosi - powiem krótko:
No cusz...
(pominę fakt konsoli 2600, gdzie do dziś jest ona najpopularniejsza na świecie - ok. 5.000.000 egzemplarzy - ciekawe jak z tym stoją wszystkie peesixy i inne drimkasty - [no offence!] i kiedy dogonią tego naszego "szita", hehehe - miłej zadyszki :lol: )
Czemu tam wszystkie posty maja najwyzej dwie linijki? czyzby nasz mlodziez nie potrafila sie dluzej wyslawiac?? :twisted: :twisted: :twisted:
BTW: uwielbiam takich kolesi. Maja sie za bardzo wtajemniczonych, wrecz guru komputerowe. Jednak wystarczy przeczytac takiego posta i juz wszystko jasne... :)
lepszy jest tutaj: hxxp://www.slinktas.linuxpl.com/forum/viewtopic.php?t=7011&highlight=collage+maker :twisted:
świadectwo ilu baranów tam siedzi i czasem nawet screen nie pomaga...
nie wytrzymałem i....sie dopisałem...:)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Nieprzyjazne Forum :(
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 55 zapytań