Oto lista DARCZYŃCÓW !
MYSIEK / może przekręciłem/ 100 zł
Simius WERONIKA
proszę pozostałych o podpowiedz bo nie mam na poczcie ,coś mi pisali chłopaki z ISTEBNEJ :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Zloty » Nasi DARCZYŃCY !
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Oto lista DARCZYŃCÓW !
MYSIEK / może przekręciłem/ 100 zł
Simius WERONIKA
proszę pozostałych o podpowiedz bo nie mam na poczcie ,coś mi pisali chłopaki z ISTEBNEJ :)
U mnie jest SIO2BT od Montezumy na nagrodę.
Dodatkowo Sonar pozostawił PC z (obecnie) win2k do realtime text który mam zawieźć do Ciebie jak będzie potrzebny. Jest potrzebny?
PC niekonieczne!
Brawo!!!
Duddie 2 pokrywy ,XE i STE. Kto następny ? :)
Rysiu, wysłałem Ci maila 5 lipca (w sprawie nagród i konkursu growego). Odebrałeś? Bo odpowiedzi nie dostałem :[
Bardziej prawdopodobne że wpadłem do spamu bo użyłem za dużo słów typu: konkurs, nagrody, kody itd :P
nosty- nic nie wiem na ten temat ? napisz jeszcze raz !
O sory Arku!
Arek napisał : " Mam kilkadziesiąt (chyba z 60 tytułów) gier do rozdania w postaci kodów na Steam. Jeśli Ci to nic nie mówi, to są to po prostu gry na PC w dystrybucji cyfrowej. Oczywiście całkowicie legalne.
Wprawdzie nie są to gry na Atari, ale w dużej części są to gry niezależne, mocno inspirowane 8-bitami i retro.
Myślę, że mogą być dobrym dodatkiem do nagród. Każdy ze zwycięzców będzie mógł wybrać sobie kilka tytułów. Wydrukuję to wszystko i przywiozę na zlot. "
Serdecznie dziękujemy nostemu !!! :)
Grzecznie się pytam, czy ktoś wie z jakiego powodu pewien "drewniany" osobnik w temacie " Nasi DARCZYŃCY !" pisze o lodówkach lub o mejlach które ponoć do Gł-z dowożą pocztą ? Modne słowo " ŻENADA !!! " :)
za grosz poczucia humoru Rysiek nie masz. Całkiem, jak byś z drewna powstał ;)
GZYNIO napisał " Mam na nagrodę książkę pt. "Nie tylko Wiedźmin. Historia polskich
gier
komputerowych" i najchętniej przeznaczył bym ją na konkurs
growy(jeżeli
będzie) w jakiejś trudnej grze. "
Brawo GZYNIO !!!
Były również na party dary gotówkowe ! Wszystkim darczyńcom SERDECZNIE DZIĘKUJĘ!!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Nasi DARCZYŃCY !
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 57 zapytań