Czołem
Ja wiem , temat był wałkowany x razy ale bardziej skłaniam się ku awarii sprzętu niż ustawieniom dysku lub terminacji łańcucha. Do rzeczy. TT030 4MB/16MB stan zły ale dycha. Wszystko chodzi nie wiesza się itp przynajmniej na sofcie ładowanym z dyskietek. Za nic na świecie nie widzi na wewnętrznym scsi dysków. Podłączam oryginalnego atarowskiego ST-157N teraz męczę jakiegoś quantuma. Dysk bez badów w mega STE śmiga i nie ma problemów a TTka jak nie widziała tak nie widzi. Soft hddriver 7.8 , demo 9 bodajże oraz ICD. W systemie widoczny jest kontroler na id 7 , dyski ustawiane od 0 do 6 i nic. Zastanawiam się czy to nie jakaś usterka sprzętowa, czy Szanowni Koledzy mogą polecić kogoś od serwisu TT lub podpowiedzieć co może być problemem ? Dodam jeszcze że terminacja ustawiana na każdy możliwy sposób , włącznie z wyciąganiem terminatorów z płyty głównej.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.