Nooo, to raczej kiszka z tym.
Pablowi zaś życzymy powrotu do zdrowia.
http://ym-digital.i-demo.pl/ - http://yerzmyey.i-demo.pl - https://soundcloud.com/yerzmyey
ŻADEN DOBRY UCZYNEK NIE UJDZIE BEZ KARY.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » KRAKÓW Mega_GRYLL party #2
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nooo, to raczej kiszka z tym.
Pablowi zaś życzymy powrotu do zdrowia.
Jest pomysł, by zmienić pierwsze słowo w nazwie zlotu.
Ale nie nastawiajcie się jeszcze - Pan Pinokio pracuje nad tym.
Kto był (już dwukrotnie) na Atari 16/32/64 "party" o nazwie "***", ten wie.
Uda się, albo nie.
Yerz - ponoć w Górce po ostatniej dojcz imprezie był jakiś ferment z "sąsiadką" ;)- prawda to?
Nie.
Informacja na dziś dzień. Wszelkie znaki na ziemi i niebie wskazują, że impreza odbędzie się w pierwotnie deklarowanym terminie i miejscu. Przypominam o możliwości pisania/rysowania prac na kompo: "Konar Płonie" ;)
Przypominam o możliwości pisania/rysowania prac na kompo: "Konar Płonie" ;)
A to nie miało być PożarCompo? :-)
tP
pożar na kompo też można przynieść. Nie można go będzie jeno do namiotu wnosić ;)-
Ale kto, kogo będzie zjadał?
Zależy od wielkości GrYlla :)
tP
Pinokio, odnośnie waszego telefonu ostatniego - zróbmy zaimprowizowany pseudo-koncert - trance berliński na 3 lub 4 XL/XE puszczone przez różne efekty, hahaha.
I wiesz - gałami kręcić, gałami! ;)
Eee, chyba bez jakiegoś efektu z filtrami to nie wyjdzie, a z resztą Mono mówi, że każdy XL/XE jest innej szybkości, heh.
Ale jakby się kiedyś sprzętu FX dozbierało, to kto wie. ;)
No i jak nam Mono zrobi coś do synchronizacji. ;)
Ja mam 600XL, 800XL i 65XE, jak coś. Do testów. ;) Po pijanemu można by taki numer przygotować, hłe hłe.
Dobry pomysł.
Ok - teraz oficjalna informacja:
Z racji na ostry sprzeciw czterech zdeklarowanych uczestników Gryll-Party na imprezę wjazdu nie ma Irata4.
@As - daj znać, co się tam dzieje ;)-
Pinokio, potrzebuje do konca tygodnia oficjalnego terminu. Bo musze urlop zaklepac, a im pozniej tym gorzej. Dasz rade? ;)
ten z postu #1, czyli 26-28 czerwiec ;)- Wow, zapraszamy.
No to mnie dopisz na 98%.
Pytanie "techniczne" podejście drugie:
- Gdzie i kiedy dostarczyć haracz?
Będzie, będzie zabawa,
Będzie się działo :) :)
tP
No nie wiem właśnie, jak się okazuje.
Ehhhh - UWAGA.
Mogą być kłopoty, Pablo ponownie utknął w szpitalu. Do niedzieli będę miał jakieś konkrety, ale jak nic się nie poprawi, to zmieniamy termin imprezy. Niestety nikt z nas nie ma na to wpływu.
Pinek, trzymam kciuki, żeby Pablo szybko wracał do zdrowia; urlop na za tydzień mam zarezerwowany (inny termin nie wchodzi w grę, bo w robocie u nas przez urlopy brakuje ludzi i ciężko coś wynegocjować).
A chciałbym zahaczyć o chociażby jedno party w tym roku... W Głuchołazach mnie nie będzie. :(
No niestety. ODWOŁUJEMY imprezę .
... cóż, to się nazywa siła wyższa. Temat do zamknięcia.
Skoro wszyscy zaklepali termin, to może Irata nam pokaże swą meta-morfozę i sam zorganizuje? ;)
Pora na piknik w Licheniu!
... o ile nie zraziliście się zanadto, to jest plan na przeniesienie gryla na połowę sierpnia.
Ja jednak proponuję najpierw poczekać, aż go wypuszczą doktory.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » KRAKÓW Mega_GRYLL party #2
Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 68 zapytań