benzoesan smrodu :)
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Zloty » ATARI Party Głuchołazy 2015
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
benzoesan smrodu :)
Dely proszę Cię o kontakt ! :)
hej
a jest jakaś strona? info o kompotach (nawet takie podstawowe jak - JAKIE compo się odbędą)
kopię i szukam w tym serialu - ale tylko jakieś moszny, zamki, wojenki c64 i inne takie
- nie na moje sterane nerwy ;) - jak tu "rzyć" panie?
nie - ale tak serio - dajcie proszę uprzejmie jakieś podstawowe informacje w łatwo osiągalnym miejscu
bo przekopać się przez to nie idzie (nawet jak na 6 stronie w 8 poście jest wyłożone na tacy)
bo " ...w tradycyjnym miejscu i terminie" oznacza dla mnie tyle co... szum wiatru w nadmorskich sosen konarach ;P
Tu masz stronkę z zeszłego roku: http://www.atari.org.pl/party14/
Yerzu pisał tutaj ostatnio o msx compo.
willy: o to to - dzięki !
mono: nieee, tego by raczej nikt nie przeżył ;)
tzn jak bym przygotował coś na to kompo
Nocleg zaklepany, dzięki za wskazanie miejscówek.
Ludzie!!!
Proszę o info o pracach , bo muszę kupić nagrody !
Ja będę bez prac - po ostatnich scysjach jakakolwiek działalność scenowa przestała mnie bawić. Zamierzam co prawda coś dłubać na Atarce, ale nie będę tego wystawiał na party, a być może wszystko ulegnie zapomnieniu w niezmierzonych czeluściach szuflady.
Jak będzie konkurs gierkowy lub coś innego, niezwiązanego z wystawianiem własnych wypocin - chętnie wezmę udział. Póki co jadę na piwo i kiełbaski :P
Ja jadę zmarnotrawić termin ;)
Ludzie!!!
Proszę o info o pracach , bo muszę kupić nagrody !
Na razie tylko dwie prace na digi-compo 65XE, więc nie wiadomo, czy konkurs na 100% się odbędzie.
Mieli jeszcze przysyłać. Co poniektóre bydlaki.
(...) bo muszę kupić nagrody !
Ryśku, a nie można zostać, jak to dotychczas było, przy żywej gotówce? Moim skromnym zdaniem taka nagroda jest najlepsza. Zawsze widziałem radość w oczach osób odbierających kasę po wygranych compotach w Głuchołazach ;). W przeciwieństwie do innych party tu było można zarobić... na wyjazd do Głuchołaz.
Wszystko przeciw mnie i przyjazdowi, ale nadal walczę, tydzień temu komputer w samochodzie mi zastrajkował, pogoda się popsuła, a dzisiaj dowiedziałem się że kończę prasę na początku sierpnia i będę...nevermind. I tak przyjadę (mam nadzieję)
Będziesz, albo nie będziesz, nie ma co panikować :) Wlasnie teraz to idealny moment żeby pojechać na party :)
Ktos jedzie z lublina lub okolic ?
Uprasza się też wszystkich kierowców o nie planowanie siermiężnej w skutkach zabawy w sobotnio-niedzielny wieczór ;)
alo. bede jechal z warszawy popoludniowa pora, moze byc nie za pozna popoludniowa, rzedu 15:00.
trzy miejsca mam potencjalnie do zagospodarowania.
w ćwartek. ;)
krap a na listę się zapisałeś ? :)
zapisalbym sie, ale w tym roku jest ona na tyle tajna, ze nie umiem jej znalezc.
serio. szukalem jakies strony zlotu, ale nie umiem, slaby jestem z tych komputerow.
http://atariarea.krap.pl/party15/
Chyba zle sformulowalem pytanie. Jeszcze raz :
Czy ktos chce sie ze mna zabrac z lublina do glucholaz ?? W piatek po 13 i powrot w niedziele
potwierdziłem pobyt "pod bukiem" :))) juz licze godziny :))
thePink W Zlatych Horach jest muzeum kopania złota. Mogę załatwić aby było otwarte w sobotę.A po tym w góry!
Jest już jakiś konkretny plan co do ewentualnych, zorganizowanych atrakcji/wycieczek? :)
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » ATARI Party Głuchołazy 2015
Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 63 zapytań