Kolorem i gęstością błota.
... z powodu mniejszej zawartości goowna. O zapachu nie wspominając :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » Pinokio na prezydenta
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kolorem i gęstością błota.
... z powodu mniejszej zawartości goowna. O zapachu nie wspominając :)
No to mamy kontynuację tego cyrku. W TV1 Kraśko przeprasza za Lisa i w tym samym czasie, co jest niezłą komedią, za Pośpieszalskiego. Dodatkowo, władze telewizji publicznej zawiesiły w tym tygodniu program Pośpieszalskiego, bez podania przyczyny. W programie miał wystąpić Kukiz. No i zapachniało uroczo Białorusią.
grzeniu napisał/a:gdyby nie związki to było by gorzej :)
bo jak wiadomo czym wiecej socjalizmu tum lepiej
"to sie uda"
Cytuj całość a nie fragment zmieniając sens wypowiedzi !
A co Wy na to ?
;o
Numer z "wynajęciem" Joanny od krzyża? Hmmm....
TL;DR, a po za tym ściema.
@Adam, nie przeczytałeś ale wiesz że ściema. Dobre.
No własnie przeczytałem, TL;DR to ironicznie było.
A teraz każdy z nas udowodni, że nie jest wielbłądem bo każdy niesie jakiś garb.
Demotywatory to obecnie najbardziej opiniotwórcze i wiarygodne źródło informacji jest....era obrazkowa nadeszła...
Za niedługo zamiast encyklopedii będziemy cytatami z ćwierkadła i książkotwarzy udowadniać tezy.
P.S. W tej wypowiedzi przeważa sarkazm gdyby kto nie "kąsał fabułki".
[do kasacji, podwójny post]
"TL;DR" - co to znaczy? Coś z języka nerdów? ;)
BartoszP: tu nie chodzi o firmę ale o treść, szczególnie tą. Szkoda miejsca na dygresje.
[do kasacji, podwójny post]
@Dracon: http://www.miejski.pl/slowo-TL_DR
@classic
Uwielbiam ten styl. Zawsze głosowałem na PO ale gdy «tu wstaw dowolne losowe wydarzenie» to już teraz przysięgam nigdy więcej. Prawie jak: mam przyjaciół gejów ale pedały jednak powinny.... Nie lepiej walić prosto z mostu bez niepotrzebnej ściemy?
@Generale, spokojnie ja się nie odnosiłem do zawartości tekstu, tylko wyraziłem zdziwienie w związku z komentarzem Adama, który potem wyjaśnił, że to była ironia. Co do samego tekstu, to każdy ma swój rozum i może sam wyciągnąć wnioski. Tyle.
Ja też się nie odnoszę. Po prostu nie rozumiem tej poetyki usprawiedliwiania swoich poglądów jakimiś dziwnymi łamańcami.
@classic
Uwielbiam ten styl. Zawsze głosowałem na PO ale gdy «tu wstaw dowolne losowe wydarzenie» to już teraz przysięgam nigdy więcej. Prawie jak: mam przyjaciół gejów ale pedały jednak powinny.... Nie lepiej walić prosto z mostu bez niepotrzebnej ściemy?
A ja nigdy nie głosowałem na PO i walę prosto z mostu: twój awatar jest obraźliwy.
Teraz dopiero zauważyłem tego szluga... tak na pierwszy rzut oka nie rzuca się w oko.
ravenax28: zbadaj sobie za pomocą funkcjonalnego magnetycznego rezonansu jądrowego swoje odczucia religijne :)
twój awatar jest obraźliwy.
To ta tolerancja i zgoda tak właśnie działa. :>
ravenax28: zbadaj sobie za pomocą funkcjonalnego magnetycznego rezonansu jądrowego swoje odczucia religijne :)
Grzeniu :) dziękuję za "poradę", ale nie skorzystam. Rozumiem, że twój awatar przedstawia iloraz twojej inteligencji, a raczej jej brak. O poziomie kultury już nie wspomnę...
A co obraźliwego jest w rzeczonym awatarze?
A co obraźliwego jest w rzeczonym awatarze?
to że obraża uczucia religijne poprzez naigrywanie się z symboli religijnych...
A na czym to naigrawanie się miałoby polegać? Może jestem ślepy, ale jakoś tego nie widzę.
@ravenax
Twój też jest obraźliwy dla mnie. I co teraz?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Pinokio na prezydenta
Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 48 zapytań