Kolorem i gęstością błota.
... z powodu mniejszej zawartości goowna. O zapachu nie wspominając :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TileT Przeglądarkowy edytor map stworzony specjalnie z myślą o trybie tekstowym z kolorami i kwadratowymi pikselami
FujiNET firmware v1.5.0 Nowa wersja firmware, która wprowadza szereg ulepszeń i poprawek.
Prima Aprilis Compo 2025 Wystartowała nowa edycja Prima Aprilis Compo, w której obowiązuje jedno wyzwanie - piszemy wyłącznie w Atari BASIC.
maxYMiser FM v1.67 Nowa wersja trackera.
Echa Forevera 23 Wyniki konkursów dla platformy Atari.
atari.area forum » Bałagan » Pinokio na prezydenta
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kolorem i gęstością błota.
... z powodu mniejszej zawartości goowna. O zapachu nie wspominając :)
No to mamy kontynuację tego cyrku. W TV1 Kraśko przeprasza za Lisa i w tym samym czasie, co jest niezłą komedią, za Pośpieszalskiego. Dodatkowo, władze telewizji publicznej zawiesiły w tym tygodniu program Pośpieszalskiego, bez podania przyczyny. W programie miał wystąpić Kukiz. No i zapachniało uroczo Białorusią.
grzeniu napisał/a:gdyby nie związki to było by gorzej :)
bo jak wiadomo czym wiecej socjalizmu tum lepiej
"to sie uda"
Cytuj całość a nie fragment zmieniając sens wypowiedzi !
A co Wy na to ?
;o
Numer z "wynajęciem" Joanny od krzyża? Hmmm....
TL;DR, a po za tym ściema.
@Adam, nie przeczytałeś ale wiesz że ściema. Dobre.
No własnie przeczytałem, TL;DR to ironicznie było.
A teraz każdy z nas udowodni, że nie jest wielbłądem bo każdy niesie jakiś garb.
Demotywatory to obecnie najbardziej opiniotwórcze i wiarygodne źródło informacji jest....era obrazkowa nadeszła...
Za niedługo zamiast encyklopedii będziemy cytatami z ćwierkadła i książkotwarzy udowadniać tezy.
P.S. W tej wypowiedzi przeważa sarkazm gdyby kto nie "kąsał fabułki".
[do kasacji, podwójny post]
"TL;DR" - co to znaczy? Coś z języka nerdów? ;)
BartoszP: tu nie chodzi o firmę ale o treść, szczególnie tą. Szkoda miejsca na dygresje.
[do kasacji, podwójny post]
@Dracon: http://www.miejski.pl/slowo-TL_DR
@classic
Uwielbiam ten styl. Zawsze głosowałem na PO ale gdy «tu wstaw dowolne losowe wydarzenie» to już teraz przysięgam nigdy więcej. Prawie jak: mam przyjaciół gejów ale pedały jednak powinny.... Nie lepiej walić prosto z mostu bez niepotrzebnej ściemy?
@Generale, spokojnie ja się nie odnosiłem do zawartości tekstu, tylko wyraziłem zdziwienie w związku z komentarzem Adama, który potem wyjaśnił, że to była ironia. Co do samego tekstu, to każdy ma swój rozum i może sam wyciągnąć wnioski. Tyle.
Ja też się nie odnoszę. Po prostu nie rozumiem tej poetyki usprawiedliwiania swoich poglądów jakimiś dziwnymi łamańcami.
@classic
Uwielbiam ten styl. Zawsze głosowałem na PO ale gdy «tu wstaw dowolne losowe wydarzenie» to już teraz przysięgam nigdy więcej. Prawie jak: mam przyjaciół gejów ale pedały jednak powinny.... Nie lepiej walić prosto z mostu bez niepotrzebnej ściemy?
A ja nigdy nie głosowałem na PO i walę prosto z mostu: twój awatar jest obraźliwy.
Teraz dopiero zauważyłem tego szluga... tak na pierwszy rzut oka nie rzuca się w oko.
ravenax28: zbadaj sobie za pomocą funkcjonalnego magnetycznego rezonansu jądrowego swoje odczucia religijne :)
twój awatar jest obraźliwy.
To ta tolerancja i zgoda tak właśnie działa. :>
ravenax28: zbadaj sobie za pomocą funkcjonalnego magnetycznego rezonansu jądrowego swoje odczucia religijne :)
Grzeniu :) dziękuję za "poradę", ale nie skorzystam. Rozumiem, że twój awatar przedstawia iloraz twojej inteligencji, a raczej jej brak. O poziomie kultury już nie wspomnę...
A co obraźliwego jest w rzeczonym awatarze?
A co obraźliwego jest w rzeczonym awatarze?
to że obraża uczucia religijne poprzez naigrywanie się z symboli religijnych...
A na czym to naigrawanie się miałoby polegać? Może jestem ślepy, ale jakoś tego nie widzę.
@ravenax
Twój też jest obraźliwy dla mnie. I co teraz?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Pinokio na prezydenta
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 71 zapytań