1

Dostałem swego czasu od Pirxa, Mega ST 1 z rozszerzoną pamięcią plus twardy dysk z softem, głównie pod Hires, dodatkowo wyprowadzony reset pod klawiaturę 9o ile pamiętam - zgubiony przycisk, ale da się wcisnąć czymkolwiek).
Do oddania, tylko odbiór osobisty, na chętnych czekam do wtorku, do godziny 20-tej - jeśli będzie więcej niż jeden chętny, sam wybiorę, komu chcę oddać i dopiszę tu w wątku. Ewentualni chętni niech się wpiszą poniżej.

Sikor umarł...

2

Wstępnie proponuję przyrezerwować np. na nagrodę na najbliższe/dalsze party (może się uda tę drobną usterkę naprawić).

I Ty zostaniesz big endianem...

3

Sikor, zgłaszam się.

Lynx I / Mega ST 1 / 7800 / Portfolio / Lynx II / Jaguar / TT030 / Mega STe / 800 XL / 1040 STe / Falcon030 / 65 XE / 520 STm / SM124 / SC1435
DDD HDD / AT Speed C16 / TF536 / SDrive / PAK68/3 / Lynx Multi Card / LDW Super 2000 / XCA12 / SkunkBoard / CosmosEx / SatanDisk / UltraSatan / USB Floppy Drive Emulator / Eiffel / SIO2PC / Crazy Dots / PAM Net
http://260ste.atari.org

4

Kurcze… Ja nie mam żadnego ST, a fajnie by było. Tylko niestety, za daleko.
No i Cyprian już 'zaklepał', także lipa.

.: miejsce na twoją reklamę :.

5

Chętnie przygarnę :)

"...Jeśli więc nie traktujemy dysku jako podręcznego śmietnika, w którym przechowujemy wszystko, co tylko wpadnie nam w ręce, to 20 MB starcza nawet z dużym zapasem..."

6 Ostatnio edytowany przez hsimpson (2015-04-27 17:10:01)

Sikor, ja też się zgłaszam :).

7

a ja popieram post Mikera na temat rezerwacji nagrody na party:D:D

8

Gdyby Sikor ta maszynę dał Greyowi na nagrody to było by piękne zakonczenie całej historii.

9

... i żyli by razem długo i szczęśliwie ;)

A ja popieram post Mikera, aby przeznaczyć na nagrodę dla uczestników ATARI Party w Gł-zach. :)

Wiedza na temat tego co było jest niezbędna w celu właściwej oceny tego co jest obecnie ,oraz kształtowania tego co będzie póżniej.

11

Po poście Koali ugryzłem się w język, aby nie napisać "Prowokacja! Teraz będzie kłótnia na które party!" ;)

12

Bober napisał/a:

Gdyby Sikor ta maszynę dał Greyowi na nagrody to było by piękne zakonczenie całej historii.

Nie widzę powodu, dla którego miałbym tak zrobić...
@miker @koala @Ryszard: ale to nie będzie odbiór osobisty
@cyprian: z tego co wiem, masz TTke i falcona, więc masz na czym działać
Decyzja: wędruje do hsimpson-a pod warunkiem zgrania i na zarchiwizowania softu (pigwa lub wysłać do voy-a bądź dostarczyć mi na dysku sata/ata/dvd do przesłania na pigwę).
Gdyby hsimpson zrezygnował - wędruje do Głuchołaz.
O kontakt proszę via PW - po długim weekendzie.

Sikor umarł...

13

Sikor, no właśnie Megi brakuje mi do kolekcji dużego /|\   (do małego /|\ jeszcze więcej :) )

Gratulacje Hsimpson.

Swoją drogą Sikor super gest <piwo>

Lynx I / Mega ST 1 / 7800 / Portfolio / Lynx II / Jaguar / TT030 / Mega STe / 800 XL / 1040 STe / Falcon030 / 65 XE / 520 STm / SM124 / SC1435
DDD HDD / AT Speed C16 / TF536 / SDrive / PAK68/3 / Lynx Multi Card / LDW Super 2000 / XCA12 / SkunkBoard / CosmosEx / SatanDisk / UltraSatan / USB Floppy Drive Emulator / Eiffel / SIO2PC / Crazy Dots / PAM Net
http://260ste.atari.org

14 Ostatnio edytowany przez koala (2015-04-29 10:37:32)

Super Sikor! Decyzja o odstąpienia sprzętu i to takiej klasy - to jest bardzo super gest. Cieszę się że trafi do Głuchołaz - nawet to miałem na myśli, że bardziej się tam przyda niż na derenegeracę, gdyż praktycznie mamy komplet nagród od SUPER sponsorów (m.in od Ryśka) na każdą z compotów;)

edit: ups, teraz doczytałem że do Hsimpson, tak więc nie było tematu;)

15

@Cyprian - napiję się
@koala - no, trafi raczej do Hsimpsona, chyba, że zrezygnuje - wtedy do Głuchołaz

Sikor umarł...

16

Dziękuję Sikor :)
Oczywiście zrobię pełny backup danych i prześlę do Voya i/lub zrobię też kopię na DVD. Skontaktuję się zaraz po długim weekendzie i umówimy się na odbiór.
Pozdrawiam

17

Sprzęt przekazany - wątek do zamknięcia.

Sikor umarł...