Amen
Un pur sang en liberte,
Une fregate sous voiles
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Pytanie do Ryszarda Mauersberga w sprawie roku 2016
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Amen
@Grey: to było w innym wątku, więc widzę, że jednak Głuchołazy Cię bolą. i nie, nie wciągam Ryśka w dyskusję i nie brakuje mi argumentów, nie zamierzam nikomu wpi* się w terminy i nie zamierzam w najbliższym czasie robić party, więc proszę cię z łaski swojej nie próbuj mnie wciągać w wojenki z sobą, bo nie uważam cię za odpowiedniego partnera do polemiki.
@mały: a i owszem, w wątku o sv i o terminach.
Jak piszę - organizuję sobie czas na lato 2016 i mam zamiar napić się piwa z przyjaciółmi, w tym z Ryśkiem. Jak komuś nie pasuje lub ma inne pomysły - może założyć własny temat, nic nie stoi na przeszkodzie.
Tak, Twoje bluzgi były też w innym wątku, są WSZĘDZIE (nawet w tym, choć nieco stonowane jak na Twoje możliwości). To jest niestety język pospolitego pros**ka, na co niemal wszyscy zwracają Ci uwagę. Jeśli nie jestem dla Ciebie odpowiednim partnerem do polemiki, to pozostaje mi się tylko cieszyć.
@Grey, zgłosiłem twój post jako najazd osobisty na mnie. Nie zamierzam wchodzić w durne wojenki z Tobą, bo nie widzę sensu dyskutować z osobami z klapkami na oczach (to jest moje zdanie, aby nie było). Życzę powodzenia i proszę, załóż własny wątek, a nie zaśmiecasz ten niepotrzebnymi nikomu wypocinami.
Możesz zgłaszać moje posty, najlepiej osobiście do jednego z adminów, który pójdzie za Tobą w ogień i wykasuje posty jeśli Cię poniesie. Obraziłeś całą masę ludzi, notorycznie łamiesz regulamin i nie spotkały Cię z tego tytułu żadne konsekwencje.
Wow, to o mnie! *pąsik*
:D
@grey, jest taki przycisk "zgłoś". Do kogo idzie - nie wiem, ale widzę, nie potrafisz zabrać zabawek i iść do swego wątku. Czyżby piwo u Ryśka aż tak Cię bolało...? Ciekawy jestem czemu.
Co do obrażania osób - wiadomo mi tylko o kilku, którym według mnie się należało. Dostałem w odpowiednim czasie za to bana i nie zamierzam dyskutować z osobami o wąskim światopoglądzie, jaki na przykład reprezentujesz Ty.
Sikor, więcej pokory. Nie możesz obrażać wszystkich, no dobra, połowy użytkowników. Nikomu to nie służy, a tylko tworzy nowe i pogłębia stare animozje. Nie jestem aktywnym członkiem sceny, ale i tak przykro mi czytać te komentarze i osobiste wycieczki. Nie idź tą drogą. Nie możesz być przyjacielem wszystkich, ale niech nie ciągnie się brzydki zapach.
.. mam pewien ciekawy pomysł na rozluźnienie atmosfery ;)- jak plan dojdzie do skutku szczegóły niebawem.
Sikorku, miarka się przebrała.
Zebrałem już Twoje wypowiedzi na mój temat i mam już przygotowany pozew z art. 216 kodeksu karnego przeciwko Tobie. W moim imieniu będzie kontaktował się prawnik.
Niebawem dostaniesz stosowne pismo.
Czy Twój adres do doręczeń jest poprawny, adres z CDIDG?
Aby nie być aż takim dupkiem, proponuje Ci dwa rozwiązania.
1. Publiczne przeprosiny i wpłata 1000 zł na rzecz wybranego Domu Dziecka.
2. Wizyta w sądzie i w przypadku przegranej, będą to dla Ciebie większe koszty.
* Edycja adresu.
@Mały: A Tobie co? - temat był o piwku u Ryśka.
Ech, cebulactwo pierwszej wody kublastej...
@Miker: To o czym jest post nie ma znaczenia. Dałem tylko info Sikorowi aby spodziewał się stosownego pisma i nie był zdziwiony.
A Ty jako admin ... Cebulactwo?
Grubo za grubo.
Dane osobowe? Wykasujecie, koledzy, bo zaraz moderatorzy również będą mieli problemy.
pozdr
Bachoo
Nigdzie nie ma danych osobowych, jest ADRES - a sam adres nie jest daną osobową.
Nie wiem czy grubo: http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=13172 wpis Sikora 10 i 12.
Jest, podajesz adres i wiążesz go z osobą Sikora: W świetle powyższej definicji należy przyjąć, że danymi osobowymi nie będą pojedyncze informacje o dużym stopniu ogólności, np. nazwa ulicy i numer domu czy wysokość wynagrodzenia. Informacja ta będzie jednak stanowić daną osobową wówczas, gdy zostanie zestawiona z innymi dodatkowymi informacjami, które w konsekwencji można odnieść do konkretnej osoby.
pozdr
Bachoo
Maly, zniewaga wzajemna post #13 :)
Generalnie slabo mi sie robi jak czytam o pozwach (na tym forum to juz chyba 3 raz) :)
Przeciez madrzejszy zawsze wygrywa, w tym i poprzednich watkach za to widac przegranego jak na dloni :) Potrzebujesz do tego sadow? :)
@syscall: dlatego Sikor dostał propozycję w pkt. 1:)
Pozew nie jest jednoosobowy.
@bachoo: dane pochodzą z CDIDG
Temat do zamknięcia.
Sikor, po raz ostatni proszę - załatwiaj prywatne sprawy w sposób prywatny. Proszę o powstrzymanie się od prowokowania niepotrzebnych kłótni - piszę tę prośbę tu, ponieważ na e-maile nie odpowiadasz.
Mały - sprawę dokończycie poza widokiem audytorium.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Pytanie do Ryszarda Mauersberga w sprawie roku 2016
Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 72 zapytań