Ponieważ wiele osób dopytuje mnie o to czy SV na pewno się odbędzie czy nie odpowiadam jeszcze przed założeniem nowego wątku - tak, jest taki plan. O szczegółach dowiecie się wkrótce. Czy w tym roku? Raczej wątpliwe. Czasu jest naprawdę mało, aby zrobić to porządnie, poza tym chciałbym zwrócić Wam uwagę na inne (w mojej opinii) najważniejsze 3 wydarzenia, które z pewnością obrodzą w wiele prac na compo:
- w najbliższy weekend mamy Derenegerację organizowaną przez takich ludzi jak Koala czy MarekP. jestem przekonany że impreza zakończy się sukcesem, czego życzę chłopakom z całego serca.
- w dniach 16-18.10.2015 odbywać się będzie Load Error. w tym roku nie zabraknie atarowych akcentów. gorąco Was zachęcam do udziału w tym evencie - organizatorami są ludzie gwarantujący wysoki poziom imprezy (Sachy jest marką samą w sobie - fantastyczny organizator, człowiek z głową na karku, przychylny naszej społeczności).
- w dniach od 18-20 grudnia w *.NL odbywać się będzie STNICC (The ST News International Christmas Coding Convention) - z pewnością wielkie święto dla sceny ST.
Jedynym możliwym terminem w tym przypadku wydaje się listopad. Ale czy jest sens? Straciłem teraz 4 miesiące, w tym czasie można byłoby wiele załatwić. Mimo iż co roku ogłaszałem SV w okolicach marca, to (na wszelki wypadek) "nie paliłem mostów" i pewne sprawy ciągnąłem już od stycznia. Teraz wiele rzeczy musiałbym robić od nowa :( Nie sądziłem że będę miał jeszcze siły i ochotę na kontynuację tego projektu.
Jeśli nie ten rok to kiedy? Początek lipca 2016 roku. Inny termin nie wchodzi w grę. Chciałbym aby jedną z atrakcji była prezentacja dem z C-64 oraz Atari w Multikinie (ok. 1.5 godziny). Pierwsze szlaki już przetarte.
Impreza niezmiennie invite-only, poszerzona na 8-ej edycji o kolegów ze sceny C-64.
Pozdrawiam.
Silly Venture - breaking the ATARI scene since 2000 ! :)