1

Informuję (z niejaką przyjemnością) że mój wiersz znajdzie się wkrótce w antologii podsumowującej 5 lat konkursu poetyckiego im. Wł. Pietrzaka. Gdyby ktoś był chętny, to zbiorę zamówienia. Cena i termin jeszcze nieznane.
Dostępna jest za to inna antologia z moim (i Tkacza) udziałem.

Informuję też, że nie ogłaszam tego w celach zarobkowych... :P

2

nie, dziękuję nie skorzystam ... a na czym pisałeś ... na atarce czy na papierze ... lub ie daj Boże na PC ...

All I hear is the sound of me falling on the ground

3

napewno jakaś konwersja...

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

4

Jestescie ZAJE***CI  :lol:  :lol:  :lol:

PS.: Ja doceniam poezje, ale na papierze mogo pozwolic sobie tylko na Szymborska. Spytalbym sie o wersje elektroniczna, ale mi glupio  :oops:

5

Laoo: zobacz w eMule..... :D

Jurgi: gratulacje!.

gep/lamers^dial

6

no, no, Gratulaje !!!!

A o czym jest wiersz?

7

Pisałem na papierze. Więc nie jest to konwersja.

8

Książczyna wyszła. Szybko, bo było uroczyste ogłoszenie wyników konkursu i od razu antologię sprzedawali. Jest też dziwna sprawa - jest to antologia laureatów konkursy, ale nie zamieścili (w części? w większości? - nie jestem pewien) zwycięskich wierszy, tylko inne, choć z zestawów konkursowych. Mój wybrali najkrótszy, wskutek czego (w ogóle piszę treściwie) mój wiersz jest najkrótszy w całej książce :). Nie zamieścili też zdjęć, chociaż planowali (szkoda, dałem im zdjęcie z Trenczyna).

Cena to 8 zł, gdyby ktoś był zainteresowany.
Jak ktoś jest zainteresowany, a go nie stać, to swoje wierszydło mogę wysłać mailem (bez autografu). Jak będzie zainteresowanie, to w ostateczności możnaby książkę zeskanować.

9

Jak ktoś jest zainteresowany, a go nie stać, to swoje wierszydło mogę wysłać mailem (bez autografu).

Najwyzej autograf smsem przeslesz :)

A wiersz chetnie bym przeczytal!

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

10

moze po prostu wrzuc wiersz tutaj?

11

To jest kawałek, który zamieścili. Wygrał inny, ale tu go nie mam. Kiedyś wrzucę.

pamięć absolutna

czy pamiętasz jeszcze, co robiłeś
14 października 1999 roku?
a to przecież zaledwie tydzień temu...
to nieprawda, że żyłeś
te dwadzieścia kilka lat
żyłeś tylko te kilka chwil
które pamiętasz
reszta
nawet utrwalona w pożółkłym pamiętniku
jest kłamstwem