1 Ostatnio edytowany przez grey/msb (2015-04-13 08:49:47)

Być może nie jest to właściwa strona na tego typu ogłoszenie (nie dotyczy Atari), ale może ktoś się skusi. Mam do sprzedania 10 cartów do NES'a + 1 pad.

Tytuły gier:

Cart no. 1:
Super Mario Bros, Tetris, Nintendo World Cup

Cart no. 2: 
Rad Racer

Cart no. 3:
Chip'n'Dale

Cart no. 4:
Super Mario Bros 3

Cart no. 5:
Super Mario Bros 2

Cart no. 6:
The Adventures of Bayou Billy

Cart no. 7
Tiny Toon Adventures

Cart no. 8
World Wrestling

Cart no. 9
King of The Ring

Cart no. 10
Double Dragon 3

Całość wygląda tak:

http://www.sillyventure.eu/pics/nes.jpg

cena za carta: 50 zł / sztuka + koszt przesyłki (ok. 9 zł).

cena za pada: 20 zł + koszt przesyłki (ok. 9 zł).

Jak ktoś byłby zainteresowany całością cena będzie niższa.

Część z uzyskanych pieniędzy zamierzam przeznaczyć na przesłanie kilku gadgetów związanych z SV.

Silly Venture - breaking the ATARI scene since 2000 ! :)

2 Ostatnio edytowany przez mkm (2015-04-13 09:10:26)

grey/msb napisał/a:

Część z uzyskanych pieniędzy zamierzam przeznaczyć na przesłanie kilku gadgetów związanych z SV.

Grey, jeśli nadal masz jakieś koszty związane z SV na które nie ma pokrycia to może daj znać tu na forum. Jestem pewien, że kilka osób (np ja) chętnie się symbolicznie dorzuci byś nie dokładał do imprezy z własnej kieszeni:) Peace!

Maciek
--------
Atari 65XE + Ultimate 1MB + Stereo + SIO2SD | Atari 520STE + 4MB + UltraSatan | Atari Falcon 030 + CT60e + 14MB ST + 256MB TT + 68882  + CF + Netusbee | Amiga 500 + 1MB + Gotek | Amiga 600 + 2MB Chip + 8MB Fast + CF

3

+1

4

@mkm: dzięki za support, wolałbym jednak coś sprzedać i pokryć tym pewne koszta niż robić zrzutę na siebie samego. spokojnie, Atari na pewno nie sprzedam. Marzy mi się, aby doprowadzić do ładu to co mam - padł mi monitor do Falcon'a (SC 1435), chciałbym w końcu mieć kasę na Ultrasatana do STe, no i małej atarce przydałoby się więcej pamięci. Sporo tego, ale chyba zdołam na to uciułać - w osobnym wątku sprzedaję koszulki po SV:

http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic … 3&p=15

pozdrawiam

5

Ja też się chętnie dorzucę. A monitor SC1435 mogę Ci naprawić.

Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig, after a couple of hours you realize the pig likes it...

6

Ja załatwię jego transport do Dudiego..

7 Ostatnio edytowany przez grey/msb (2015-04-13 10:21:04)

@Duddie, @As: Jesionen już się zadeklarował z naprawą, a mieszka w Tczewie, więc rzut beretem z Gdańska :) Niemniej dziękuję :)

Poza tym, Duddie, to ja mam dług wdzięczności... Właśnie pstryknąłem fotkę:

http://www.sillyventure.eu/pics/ataricover.jpg

Świetna sprawa mieć nowy fabrycznie atarowski gadżet w 2015 roku :) I to do tego jako gift... Wielkie DZIĘKI Jurek.

8

Duddie napisał/a:

A monitor SC1435 mogę Ci naprawić.

dał byś radę rzucić okiem na mój SC1435?

Lynx I / Mega ST 1 / 7800 / Portfolio / Lynx II / Jaguar / TT030 / Mega STe / 800 XL / 1040 STe / Falcon030 / 65 XE / 520 STm / SM124 / SC1435
DDD HDD / AT Speed C16 / TF536 / SDrive / PAK68/3 / Lynx Multi Card / LDW Super 2000 / XCA12 / SkunkBoard / CosmosEx / SatanDisk / UltraSatan / USB Floppy Drive Emulator / Eiffel / SIO2PC / Crazy Dots / PAM Net
http://260ste.atari.org

9

@grey: cieszę się bardzo, że Ci się podoba!

@Cyprian: tak, napisz mi na maila jakie są objawy.

Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig, after a couple of hours you realize the pig likes it...

10

@Grey: Witam a widzisz byłem w sobotę u Barta w Gdyni, gdybym wiedział że jeszcze nie masz naprawionego to podjechałbym. Może następnym razem. Pozdrawiam

Atari Falcon 030 CT60e, Jaguar, Lynx II, MSTE + Nova + ET4000, STe + HDD, STFM, 65XE, 800XE, 800XL, Amiga 1200, 600, 500, CDTV

11

Wracam do tematu, ponieważ upłynnieniu uległ tylko kontroler. Ceny kartów do dalszych negocjacji. Proszę o info na mail'a.

12

Grey, bardzo ciekawe tytuły. Ja zbieram tylko kartridże do Pegasusa/Famicoma, ale wiem, że pr0be zbiera również do NESa, więc może warto spróbować do Niego z tym tematem uderzyć?

Zdravim.

13

MWK, dzięki za hinta. Zapytam prObe'a czy jest zainteresowany.