Aby nie było niedomówień i niesnasek w przyszłym roku - postanowiłem założyć odpowiedni wątek. Proszę, aby tutaj przyszli organizatorzy proponowali wstępne terminy (rezerwacja) - zakładam, że Piwko Sikora ma zarezerwowany stały termin (o ile Sikor nie zrezygnuje z prowadzenia - prosimy o ewentualną informację). Reszta - jako, że są to nowe Piwka - do dyspozycji.
Ze swojej strony pragnę zaznaczyć, że postanowiłem przez jakiś czas nie robić żadnego oficjalnego piwka - przynajmniej przez pięć lat. i nie chodzi tu tylko o sprawy osobiste (te by były do ogarnięcia) - lecz o ogólną atmosferę wobec mojego punktu widzenia.
Dobra, myślę, że dość tych wynurzeń. Potencjalni organizatorzy niech wpisują ewentualne terminy do dyskusji poniżej - wątek, myślę, do zamknięcia w okolicach października-listopada.
Jak ja widzę wpisy? Podam przykład poniżej - ale być może ktoś ma lepszy pomysł.
====przykładowy wpis====
Spontaniczne Piwko Zalanych Miłośników Sprzętu Atari Przy Grillu <nazwa>
Miejsce: Stodoła w Klubogospodzie
Organizatorzy: QQ, Aa,ZZ <wiemy, do kogo jedziemy>
Termin: 12-15.13.2016 <lub kilka alternatywnych>
Cena piwka: sto piętnaście dwieście fafnaście <zakładana cena>
====koniec przykładu====
Myślę, że taka organizacja we wskazanym terminie pozwoli co nieco uporządkować. W przykładzie specjalnie przykłady od czapy - to tylko wzór...
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
SV 2024 WE - program imprezy Już za tydzień odbędzie się zimowa edycja Silly Venture
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury