Aby nie było niedomówień i niesnasek w przyszłym roku - postanowiłem założyć odpowiedni wątek. Proszę, aby tutaj przyszli organizatorzy proponowali wstępne terminy (rezerwacja) - zakładam, że Atari Party Głuchołazy ma zarezerwowany stały termin (o ile Rysiek nie zrezygnuje z prowadzenia - prosimy o ewentualną informację). Reszta - jako, że są to nowe party - do dyspozycji.
Ze swojej strony pragnę zaznaczyć, że postanowiłem przez jakiś czas nie robić żadnego oficjalnego zlotu - przynajmniej przez pięć lat. i nie chodzi tu tylko o sprawy osobiste (te by były do ogarnięcia) - lecz o ogólną atmosferę wobec mojego punktu widzenia.
Dobra, myślę, że dość tych wynurzeń. Potencjalni organizatorzy niech wpisują ewentualne terminy do dyskusji poniżej - wątek, myślę, do zamknięcia w okolicach października-listopada.
Jak ja widzę wpisy? Podam przykład poniżej - ale być może ktoś ma lepszy pomysł.
====przykładowy wpis====
Spontaniczne Party Zalanych Miłośników Sprzętu Atari Przy Grillu <nazwa>
Miejsce: Stodoła w Klubogospodzie
Organizatorzy: QQ, Aa,ZZ <wiemy, do kogo jedziemy>
Termin: 12-15.13.2016 <lub kilka alternatywnych>
Compos: 9 bit demo, 17 bit demo, 9 bit gfx... <co się ma odbyć>
Cena wejściówki: sto piętnaście dwieście fafnaście <zakładana cena>
====koniec przykładu====
Myślę, że taka organizacja we wskazanym terminie pozwoli co nieco uporządkować. W przykładzie specjalnie przykłady od czapy - to tylko wzór...
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.