Aby nie było niedomówień i niesnasek w przyszłym roku - postanowiłem założyć odpowiedni wątek. Proszę, aby tutaj przyszli organizatorzy proponowali wstępne terminy (rezerwacja) - zakładam, że Atari Party Głuchołazy ma zarezerwowany stały termin (o ile Rysiek nie zrezygnuje z prowadzenia - prosimy o ewentualną informację). Reszta - jako, że są to nowe party - do dyspozycji.
Ze swojej strony pragnę zaznaczyć, że postanowiłem przez jakiś czas nie robić żadnego oficjalnego zlotu - przynajmniej przez pięć lat. i nie chodzi tu tylko o sprawy osobiste (te by były do ogarnięcia) - lecz o ogólną atmosferę wobec mojego punktu widzenia.
Dobra, myślę, że dość tych wynurzeń. Potencjalni organizatorzy niech wpisują ewentualne terminy do dyskusji poniżej - wątek, myślę, do zamknięcia w okolicach października-listopada.
Jak ja widzę wpisy? Podam przykład poniżej - ale być może ktoś ma lepszy pomysł.
====przykładowy wpis====
Spontaniczne Party Zalanych Miłośników Sprzętu Atari Przy Grillu <nazwa>
Miejsce: Stodoła w Klubogospodzie
Organizatorzy: QQ, Aa,ZZ <wiemy, do kogo jedziemy>
Termin: 12-15.13.2016 <lub kilka alternatywnych>
Compos: 9 bit demo, 17 bit demo, 9 bit gfx... <co się ma odbyć>
Cena wejściówki: sto piętnaście dwieście fafnaście <zakładana cena>
====koniec przykładu====
Myślę, że taka organizacja we wskazanym terminie pozwoli co nieco uporządkować. W przykładzie specjalnie przykłady od czapy - to tylko wzór...
FujiNET firmware v1.5.0 Nowa wersja firmware, która wprowadza szereg ulepszeń i poprawek.
Prima Aprilis Compo 2025 Wystartowała nowa edycja Prima Aprilis Compo, w której obowiązuje jedno wyzwanie - piszemy wyłącznie w Atari BASIC.
maxYMiser FM v1.67 Nowa wersja trackera.
Echa Forevera 23 Wyniki konkursów dla platformy Atari.
Atari Font Maker V1.16.14.4 Narzędzie do projektowania zestawów znaków dla Atari właśnie otrzymało aktualizację