... w trudzie i znoju, oraz w zaciszu przydomowej kuchni zrodził się szalony pomysł ;)
Całość wygląda tak:
https://www.youtube.com/watch?v=Lcnrtik … e=youtu.be
indżoj!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Bubble Bobble dla Atari 8-bit Wersja ta bazuje na edycji BBC Micro, jednak została napisana niemal od podstaw, by maksymalnie wykorzystać możliwości Atari.
Silly Venture 2024WE - wyniki Ponad sto prac wzięło udział w compo SV2024WE
Trwa Silly Venture 2024 w Gdańsku! Party się rozpoczęło, zajrzyj po link do streamów.
Flop 68 Po dwuletniej przerwie wraca Flop!
TURGEN 9.3.0 Kolejna wersja multiplatformowego narzędzia do zarządzania obrazami taśm.
atari.area forum » Scena - 8bit » Videło - klip ;)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
... w trudzie i znoju, oraz w zaciszu przydomowej kuchni zrodził się szalony pomysł ;)
Całość wygląda tak:
https://www.youtube.com/watch?v=Lcnrtik … e=youtu.be
indżoj!
Nie wszyscy naraz! :D
Zgadza się, wyśmienite, tylko ta gadka na końcu psuje efekt.
Właśnie, właśnie... Pin w jednym miejscu dał, a Yerz w drugim na tym samym forum ;P Panowie, dogadajcie się jakoś next time :D
o - nie wiedziałem że jest w dwóch ;) -
Dely - ogarnij to :D
@Bluki - to taki żart jest ;)
Rozumiem, że żart, ale efekt psuje. Nie pasuje do nastoju muzyki. To tak jakby nagle ktoś wylał kubeł zimnej wody. Śmieszne, ale nie zawsze...
... to jeśli ktoś z Was nie chce sobie psuć klimatu, to zaznaczam że video kończy się tam, gdzie kończy się projekcja wizji i tam naciskamy "STOP" ;)
Fajna interpretacja. Kawałek zresztą też, ale chętnie bym posłuchał w waszym wykonaniu teraz czegoś "z ogniem", np. Chouyaku :)
Dowolna interpretacja jest teraz możliwa, bo są chęci jest sprzęt i nowe pomysły ;)
Świetny klip. A mnie się właśnie podoba tekst Yerzmyeya na końcu. Koledzy w końcu czynią hałas :D
Klip super, tylko po co logo Atari i "PUK Ready" w muzyce spectrumowej? Matrix (pseudo) i prześwietlona klawiatura też chyba z innej parafii, ale ja się pewnie tylko czepiam. I w myśl zasady Yerza, po co mam robić lepsze, skoro to już wszystko zostało z robione i mi przychodzi tylko komentować? :D :D :D
A tak na serio, komentarz na końcu miażdży :D
Zapuszczam linki gdzie trzeba.
bardzo przyjemnie się to oglądało, dzięki panowie
No ładnie tam miksujecie w tej kuchni. Frasunek.
pinokio musisz więcej jeść :)
btw: http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/07/ … 34x632.jpg
Pin Yerz
-świetny kawałek!
Byłem w tej kuchni zanim to było modne ;)
BRAVO! :)
Super, gratki panowie - proszę o więcej.
Pozdro
Byłem w tej kuchni zanim to było modne ;)
:D
Czyżby Kuchnia Pina stała się celem pielgrzymek wiernych Atarowców? :D
yeah:] cód miód i orzeszki!!
no i oczywiście szacun dla Larka który to wszystko zmontował! Wyszło naprawdę zaje%^&@#$&! :D
edit:
myślę że Larek z powodzeniem mógłby się zająć VJ-owaniem na koncertach PIN & YERZMYEY :)
Zacne :)
Obejrzałem i posłuchałem od deski do deski, no muszę napisać że wszystko fajnie wyszło. Daliście czadu Panowie no i kamerzysta monter. Muzę muszę przerobić na MP3 i w samochodzie sobie zapodam.
Może tylko mała sugestia na przyszłość, aby uniknąć hałasu, spróbujcie wyciąć oryginalną perkusję z utworu ;)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Videło - klip ;)
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 62 zapytań