To gdzie to party w końcu?
? HEX$(6670358)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Derenegeracja
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tę informację, w ramach niespodzianki, podadzą na zakończenie zlotu.
Już tak kiedyś bylo Yerzu. przyjechalem na mini-zlot do Krakowa, podobno bawiłem się świetnie, a następnego dnia obudziłem się w nieznanej mi z nazwy i adresu piwnicy i dowiedzialem się że spadł samolot...
Dziwnym trafem więcej zlotów w Krakowie nie było. Cyzby słuzby?
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
ZTCP Rush Hours 97 miało w ostatnim momencie zmieniony termin i część ludzików przyjechała w tym złym - robili sobie copy party na dworcu.
RH98 dla scislosci.
Gdzieś dzwony dzwoniły...
to jednak w Rudej Śląskiej u MarkaP jest to tajemne miejsce...?? :P
ZTCP Rush Hours 97 miało w ostatnim momencie zmieniony termin i część ludzików przyjechała w tym złym - robili sobie copy party na dworcu.
ojtam ojtam... tydzień w tą, tydzień w tamtą. Ważne, że miejsce się zgadzało ;). A tu mamy odwrotnie - data ustalona, ale miejsce do wyboru, gdzie kto sobie wybierze :P
Może to będzie pierwszy e-zlot?
W piątek o 17:00 wszyscy włączymy Atari, otworzymy piwo, każdy obok na PC uruchomi skype albo jaki zdalny pulpit... ;)
EDITED: Ups, dopiero przeczytałem drugi wątek. Tak że post się zdezaktualizował ;)
Update pierwszego postu o podstawowe informacje;)
- lokalizacja – jest jedna, ale będzie ona potwierdzona w tym tygodniu:) W okolicach Katowic
Nie wiedziałem, że Katowice mają taką szeroką okolicę :P
Update:
Nagraliśmy materiał do teledysku. Jest to jeden z kawałków, które zagramy z Y. na party. Mam nadzieję, że uda się upublicznić finalny video-stuff przez zlotem ;)
Na koncercie dogrywamy z realnych instrumentów na żywo do chip'ów generowanych przez realny hardware ;)
Przy okazji, całe to zamieszanie zmotywowało mnie do ostrego powrotu do grania.
Jest też inny pomysł - zrobię chyba kilka ostrych przeróbek klasyków demoscenowych ;)-
Nie wiedziałem, że Katowice mają taką szeroką okolicę :P
Wszystko jest okolicą Katowic, kwestia promienia ;D
No właśnie.
Philip K. Dick też widział promień.
Update pierwszego postu:)
ps: No Katowice to może i nie są, ale to i dobrze, bo tutaj jak to mówił Pewien Pan "h** d** i kamieni kupa". W Istebnej za to jest zajebiście;)
niestety na dzień dzisiejszy szanse na moją obecność spadły do 10 %. Mam nadzieję, że nadal będę pracował, żeby chociaż raz do Głuchołaz dojechać :P
Jedzie może ktoś samochodem z okolic Lublina i przygarnąłby Jenota sztuk 1? Do wachy się oczywiście dorzucam.
Ja niestety chyba nie pojade (termin, kasa, brak auta) - ale gdybys nie znalazl innej opcji to sa bezposrednie busy Lublin-Wisla oraz Lublin-Zywiec.
Jenot - wywiem się, jak tam Rzeszów się wybiera i może dobijesz gdzieś do trasy ;). Dam znać.
Pin: Dzięki, czekam na info, do Rzeszowa nie mam żadnych problemów z dojazdem.
Uwaga!!!
Trwają prace nad wydrukiem votek ;)- Plan jest taki:
http://atariki.krap.pl/index.php/SMM804
:D
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Derenegeracja
Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 61 zapytań