Ponieważ fortyfication ma się nie odbyć chciałbym podzielić się z wami kilkoma pomysłami i problemami. Dzień pierwszy "wieczór integracyjny" ,czyli rozmowy na tematy które na forum nas poróżniły.Jako tło,mając nadzieję że nadal "muzyka łagodzi obyczaje" słuchać będziemy muzyki z lat świetności atari odtwarzanych z magnetofonu szpulowego ZK 146 którego wyjąłem z piwnicy i przywróciłem do życia.
Dzień drugi, do południa zrobimy wycieczkę, jaką jeszcze nie wiem ,czekam na propozycje,pomysły,podpowiedzi.
Po południu tradycyjnie konkursy ,wiedzy i gier. Prowadzą tdc i nosty.
Wieczorem zaczniemy od przeglądu prac które były wystawione na ATARI Party przez 9 lat . Będziemy mogli skonfontować fakty z oszczerstwami.
Po tym kompoty.Jako nagrody kupię po 3 puchary w każdej kategorii. I tu wielka prośba abyście wcześniej dali znać co wystawicie. Ponadto dyplomy i pieniądze które pozostaną.
Na chwilę obecną mam mikser i nagłośnienie, nie mam projektora. Jeżeli ktoś z Was chciałby pomóc, będę wdzięczny.
No i gdyby był chętny do zrobienia invitki ,nawet odpłatnie to proszę o kontakt.
ps. Projektor mam! :)
Wiedza na temat tego co było jest niezbędna w celu właściwej oceny tego co jest obecnie ,oraz kształtowania tego co będzie póżniej.