1 Ostatnio edytowany przez miszczu (2015-02-11 19:03:24)

Podczas domowych porządków odnalazłem w szafie swoją starą kolekcję Bajtków. Dla mnie nie są do niczego potrzebne, a może komuś brakuje do uzupełnienia kolekcji. A najlepiej zechce całość ode mnie odkupić. Posiadam następujące numery:
1) rocznik 90 - numery: 1-2,3-4,5-6,7-8, 9-10(2szt), 11-12,
2) rocznik 91 - numery: 1,2(2szt),4,5,6,7,9,10
3) rocznik 89 - numery: 1,2,3,4,5,6,7,8,10,12
4) rocznik 86 - numer: 2.8, 10
5) rocznik 96 - numer:1
6) numer specjalny "Tylko dla początkujących" prawdopodobnie rok 89
7) czasopismo KOMPUTER, wydanie "Tajniki ZX Spectrum"
Zachowane w stanie bardzo dobrym. Interesuje mnie sprzedaż w całości, kompletami w/g rocznika.
Możemy się dogadać co do ceny i kosztów wysyłki.
Poniżej parę fotek:
Bajtek
Bajtek
Bajtek
Bajtek
Bajtek
Bajtek

2

jakby nie było chętnych to ja chciałbym numer specjalny

Daję 10 zł.

4

OK, będę miał  na uwadze ;)
Czekam na dalsze propozycje.

5

Ja dam 16.

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

6

16zł01gr ;)

wszystkie trzy strony świata

7

20 złoty!

8

Jak znajdę chwilę czasu to spiszę jeszcze książki, bo zebrała sie całkiem niezła kolekcja o programowaniu ZX Spectrum.

9

co to za książki? na jaki temat? jakie zagadnienia?

10

Bezrobotny: a czytac umiesz?

miszczu napisał/a:

zebrała sie całkiem niezła kolekcja o programowaniu ZX Spectrum.

11

lewiS napisał/a:

Bezrobotny: a czytac umiesz?

Lewis, on jest tym, który akurat w parze pisał ;P Nie wymagaj za wiele ;D I tak dobrze, że nie był tym trzecim, co sprawdza dwu pozostałych...

Sikor umarł...

12

Czyli jednak mizerne zainteresowanie jest taką prasą... No nic, poprzewala się jeszcze trochę po domu i pewnie trafi na śmietnik, bo za 20 zł to nie będzie mi się chciało pakować tego i drałować na pocztę, bo przesyłka więcej wyniesie. Całość waży pewnie z 5kg. Jakby ktoś był z okolic Suwałk to zapraszam na odbiór osobisty.

13

Zara, zara. Nie widziałem tej oferty. A ile byś chciał za to wszystko z wysyłką?

14

40 zł.

Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig, after a couple of hours you realize the pig likes it...

15

50zł
(Duddie: Wysłałem Ci zapytanie mailem poprzez AA. Dotyczyło kabelka do CPC. Dostałeś?)

16

No i o to mi chodziło ;) żyby popyt wykreował cenę.
Ciężko jest wycenić coś co ma wartość sentymentalną.
Jest szansa, że Bajtki znajdą nowego właściciela...

17

Marekp - jeżeli jesteś zainteresowany nabyciem Bajtków to proszę o kontakt na priv.