Chyba tylko ty
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Zloty » Fortification 2015
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chyba tylko ty
@voy - nie zgadzam się z Tobą, ale też nie mam już siły na dalszą dyskusję.
sOnar myślałem, że od kilku postów trochę się zgrywasz i robisz sobie z nas bekę.
Mam nadzieję, że ochłoniesz, odpoczniesz i wrócisz.
Co tutaj się wyprawia.....?
Larek patrzę i nie wierzę ...
larek i się oprą !
Rysiek to czlowiek madry i dojrzaly :)
@nosty: jak najbardziej masz do tego prawo. Regulamin był w dużej mierze wzorowany na tym ze zlotów u Vaska, East Party u McMastera i jeszcze paru innych. Jakoś wtedy ludziom nie przeszkadzały takie zapisy i potrafili się do nich stosować. Ok, dalszą dyskusję ja także odpuszczam.
@Rysiu: ja będę u ciebie na pewno. :)
źle się dzieje w państwie polskim.
A ja nieco z innej beczki...
Mam wrażenie, że tego zlotu "i tak" miało nie być.
Czy tylko ja mam takie odczucie?
Odnośnie Wapniaka też miałam takie wrażenie:najpierw zamieszanie,a potem wycofanie się. Ale w przypafku Sonara pełne zaskoczenie. A propo regulaminów to uważam że organizator jasno przedstawia jego pełny zakres, a reszta albo się dostosowuje, albo wystawia produkcję gdzie indziej.
Sorry, taki mamy klimat.
...
@voy: niby racja, ale nie przesadzałbym - w sumie to nie aż tak bardzo :)
...
@voy: niby racja, ale nie przesadzałbym - w sumie to nie aż tak bardzo :)
I tym sposobem (po beznadziejnej edycji - czyli usunięciu całej zawartości swojego wątku) dochodzimy do d..y, bo nie wiemy, na co odpowiada osoba odpowiadająca na post. Edycja powinna być w jakimś stopniu ograniczona, gdyż potem czyta się argumenty nie powiem skąd. Ba, można nawet zmanipulować wypowiedź, dając co innego, niż było wcześniej :/
Heh, edycja powinna móc tylko "skreślać" wypowiedź i wprowadzać nowe/poprawione wyrazy... Ale wiem, to nie zależy od admina (ten może tylko ją zablokować) - to zależy od zastosowanego silnika...
Ok, to był po prostu trollowy, żart, nie widziałem wiadomości voya przed edycją ;) W sumie nie od razu zauważyłem, że post był wyedytowany, więc pomyślałem, że miał być taki "treściwy" ;)
@wieczór, tu akurat nie piję do Ciebie ani do nikogo konkretnego. Taka reedycj jest niestety ostatnio nagminna - dlatego jak się do czegoś odnoszę od razu cytuję, aby było wiadomo ocb.
Ok, to był po prostu trollowy, żart, nie widziałem wiadomości voya przed edycją ;) W sumie nie od razu zauważyłem, że post był wyedytowany, więc pomyślałem, że miał być taki "treściwy" ;)
Zacny trolling Milordzie ;)
Sonar, zastanow sie po trzykroc - dla kogo chciales robic zlot a nie dla kogo nie chciales. Mam nadzieje ze rozumiesz o co mi chodzi.
Reakcja nieuzasadniona moim zdaniem ...
ps. Spieszmy sie kochac zloty, tak szybko odchodza :)
@sikor: skomentowałem post xxl'a, lecz się rozmyśliłem - stąd wielokropek. Wieczór nie zdążył skomentować mojego posta przed jego reedycją. :)
Tak do rozważenia: co niektórzy pamiętają, jak w latach 2000-2001 też była podobna zapaść, jeśli chodzi o zloty, których nie dość, że było mało, to przyjeżdżało na nie równie mało osób. Podobnie było po ostatnim QuaST Party. Ale po jakimś czasie scena i tak się odrodziła...
W stosunku do paru osób trzeba mieć po prostu tzw. twardą d..ę i nie przejmować się ich fundamentalistycznym podejściem.
EDIT: literówka
ps. Spieszmy sie kochac zloty, tak szybko odchodza :)
Jakie to smutne i zarazem prawdziwe!!
zla decyzja, wlasnie pokazales ze dwaj kolesie od troll regulaminu wygrali.
Naprawdę jesteś oderwany od rzeczywistości :(
Odnośnie powyższej prośby S0nara - sorry za być może oczywiste dla Was pytanie ale na jakiej zasadzie zamykany jest wątek bo nie znalazłem w regulaminie i w "Sprawy atari.area" ? Mam nadzieję, że to nie offtop jeśli sprawa dotyczy tego wątku.
Przychodzi Dely, macha magiczną różdżką i nie można nic więcej pisać.
Szeryf: na podstawie odgórnej decyzji kierownika zamieszania.
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Fortification 2015
Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 66 zapytań