Chyba tylko ty
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Fortification 2015
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chyba tylko ty
@voy - nie zgadzam się z Tobą, ale też nie mam już siły na dalszą dyskusję.
sOnar myślałem, że od kilku postów trochę się zgrywasz i robisz sobie z nas bekę.
Mam nadzieję, że ochłoniesz, odpoczniesz i wrócisz.
Co tutaj się wyprawia.....?
Larek patrzę i nie wierzę ...
larek i się oprą !
Rysiek to czlowiek madry i dojrzaly :)
@nosty: jak najbardziej masz do tego prawo. Regulamin był w dużej mierze wzorowany na tym ze zlotów u Vaska, East Party u McMastera i jeszcze paru innych. Jakoś wtedy ludziom nie przeszkadzały takie zapisy i potrafili się do nich stosować. Ok, dalszą dyskusję ja także odpuszczam.
@Rysiu: ja będę u ciebie na pewno. :)
źle się dzieje w państwie polskim.
A ja nieco z innej beczki...
Mam wrażenie, że tego zlotu "i tak" miało nie być.
Czy tylko ja mam takie odczucie?
Odnośnie Wapniaka też miałam takie wrażenie:najpierw zamieszanie,a potem wycofanie się. Ale w przypafku Sonara pełne zaskoczenie. A propo regulaminów to uważam że organizator jasno przedstawia jego pełny zakres, a reszta albo się dostosowuje, albo wystawia produkcję gdzie indziej.
Sorry, taki mamy klimat.
...
@voy: niby racja, ale nie przesadzałbym - w sumie to nie aż tak bardzo :)
...
@voy: niby racja, ale nie przesadzałbym - w sumie to nie aż tak bardzo :)
I tym sposobem (po beznadziejnej edycji - czyli usunięciu całej zawartości swojego wątku) dochodzimy do d..y, bo nie wiemy, na co odpowiada osoba odpowiadająca na post. Edycja powinna być w jakimś stopniu ograniczona, gdyż potem czyta się argumenty nie powiem skąd. Ba, można nawet zmanipulować wypowiedź, dając co innego, niż było wcześniej :/
Heh, edycja powinna móc tylko "skreślać" wypowiedź i wprowadzać nowe/poprawione wyrazy... Ale wiem, to nie zależy od admina (ten może tylko ją zablokować) - to zależy od zastosowanego silnika...
Ok, to był po prostu trollowy, żart, nie widziałem wiadomości voya przed edycją ;) W sumie nie od razu zauważyłem, że post był wyedytowany, więc pomyślałem, że miał być taki "treściwy" ;)
@wieczór, tu akurat nie piję do Ciebie ani do nikogo konkretnego. Taka reedycj jest niestety ostatnio nagminna - dlatego jak się do czegoś odnoszę od razu cytuję, aby było wiadomo ocb.
Ok, to był po prostu trollowy, żart, nie widziałem wiadomości voya przed edycją ;) W sumie nie od razu zauważyłem, że post był wyedytowany, więc pomyślałem, że miał być taki "treściwy" ;)
Zacny trolling Milordzie ;)
Sonar, zastanow sie po trzykroc - dla kogo chciales robic zlot a nie dla kogo nie chciales. Mam nadzieje ze rozumiesz o co mi chodzi.
Reakcja nieuzasadniona moim zdaniem ...
ps. Spieszmy sie kochac zloty, tak szybko odchodza :)
@sikor: skomentowałem post xxl'a, lecz się rozmyśliłem - stąd wielokropek. Wieczór nie zdążył skomentować mojego posta przed jego reedycją. :)
Tak do rozważenia: co niektórzy pamiętają, jak w latach 2000-2001 też była podobna zapaść, jeśli chodzi o zloty, których nie dość, że było mało, to przyjeżdżało na nie równie mało osób. Podobnie było po ostatnim QuaST Party. Ale po jakimś czasie scena i tak się odrodziła...
W stosunku do paru osób trzeba mieć po prostu tzw. twardą d..ę i nie przejmować się ich fundamentalistycznym podejściem.
EDIT: literówka
ps. Spieszmy sie kochac zloty, tak szybko odchodza :)
Jakie to smutne i zarazem prawdziwe!!
zla decyzja, wlasnie pokazales ze dwaj kolesie od troll regulaminu wygrali.
Naprawdę jesteś oderwany od rzeczywistości :(
Odnośnie powyższej prośby S0nara - sorry za być może oczywiste dla Was pytanie ale na jakiej zasadzie zamykany jest wątek bo nie znalazłem w regulaminie i w "Sprawy atari.area" ? Mam nadzieję, że to nie offtop jeśli sprawa dotyczy tego wątku.
Przychodzi Dely, macha magiczną różdżką i nie można nic więcej pisać.
Szeryf: na podstawie odgórnej decyzji kierownika zamieszania.
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Fortification 2015
Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 53 zapytań