Mam wersję "Delta Composer v1.6 by Konop of SHADOWS!".
1. Czy ktoś ma do tego instrukcję i byłby łaskaw się podzielić?
2. Czy jest do tego formatu player?
3. Czy są inne wersje tego programu?
niewiedza buduje, wiedza rujnuje
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Scena - 8bit » Delta Composer
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam wersję "Delta Composer v1.6 by Konop of SHADOWS!".
1. Czy ktoś ma do tego instrukcję i byłby łaskaw się podzielić?
2. Czy jest do tego formatu player?
3. Czy są inne wersje tego programu?
Ja służbowo używam wersji 1.8f, o player musisz pytać Konopa, ale z tego co wiem nie jest on ogólnie dostępny.
2. https://sourceforge.net/p/asap/code/ci/ … 02/dlt.as8
Zwykle pliki DLT mają 11270 bajtów. W/w player oczekuje jeszcze jednego bajtu więcej, który informuje o tablicy basów (są dwie możliwe - bajt zwykle ma wartość 0 a w pojedynczych przypadkach 1).
3. Gdyby nie udało Ci się skontaktować z Konopem, mogę spróbować odgrzebać swoją korespondencję z nim, chyba wspominał o wersjach composera.
jest pelna instrukcja do Composera i do plajera. jest tez plajer dla dwoch kanalow, mozna kompilowac z wykorzystaniem zmiennej xAUDCTL xBIOSa.
z tego co wiem materialy nie sa ogolnodostepne - nalezy kontaktowac sie z autorem programu.
z Delty korzystam do odtwarzania muzyki podczas I/O np. w DeathChaseXE
Dziękuję Panowie. Skontaktowałem się z Autorem i otrzymałem interesujące mnie informacje.
jest pelna instrukcja do Composera i do plajera. jest tez plajer dla dwoch kanalow, mozna kompilowac z wykorzystaniem zmiennej xAUDCTL xBIOSa.
temu Panu dziękujemy za wypowiedź ;)
Kurde. Pin. Chcesz ostrzeżenie wzrokowe? ;>
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Scena - 8bit » Delta Composer
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 58 zapytań