Witam,
jesli dobrze was zrozumial i wyczytalem w infie od jurego to wystarczy ze np w pliku mint.cnf ustawie zmienna
setenv ST-GUIDE u:\C\UTIL\ST-GUIDE\ST-GUIDE.APP
i tyle, na 99% tak wczoraj ustawilem ale nadal dostawalem inforamcje po kliknieciu np klawisze HELP nie moge otworzyc thing.hyp
w pliku xaaes.cnf jest jeszcze zmienna helpserver i tam wskazuje mi np na Hypview, jak jet roznica ?
w odnosniku ktory podal mi jury jest tam odnosnik do helpserver = HYP,ST-GUIDE,c:\st-guide.acc
czyli bezposrednio do acc, z tego mozna odczytac ze jest st-guide ladowane w akcesorium
Ponadto w zakladce aplikacje w thingu mam ustawione zeby np po kliknieciu w desktopie na plik HYP otwieral mi go w HYpview, tam tez jest cos takiego jak environmenet
wieczorem dokladnie moge wam podeslac jak to mam po ustawiane i jakie so efekty nacisniecia klawisza HELP w roznych aplikacjach
Ponadto czy gdzies nie trzeba podac tez sciezki ze wszystkie pliki HYP mam zgromadzone na C:\GUIDES\
Pozdrawiam
Kroll
Falcon CT63, CTPCI + Radeon 9250, napęd MO Fujitsu 230 MB oraz naped Syquest 230 MB, Nagrywarka Yamaha CDRW 2100, Napęd DVD-ROM, Netusbee, Skaner EPSON GT8000/Falcon 030, Ram 14 MB, karta CF 16 GB/Hades 060, CD-ROM, Nagrywarka Yamaha CDR, karta sieciowa, napęd Syquest 44 MB/Atari TT 030; 10 MB ST-Ramu, 64 MB TT-Ramu, Zewnętrzny naped CD-ROM, napęd MO Fujitsu 230 MB, karta graficzna MEGA Vision 300 Netusbee/Atari Jaguar + Skunkboard, Atari 65 XE + SIDE