Witam
Szukam filmu, który oglądałem w latach 90. (92-96) w polskiej tv. Bohaterem jest młody chłopak, który gra w kapeli, bodajże na gitarze, ale w wyniku wypadku (ścigała go jakaś banda i rozwalił się autem jeśli dobrze pamiętam), stracił dłonie. Ląduje w domu u kogoś (chyba kobieta, ale pewien nie jestem), który tworzy muzykę. On sam zaczyna interesować się techno, dostaje protezy, które programują i wciskają odpowiednie klawisze podczas występów. Z tego co kojarzę to przebierał się za cyborga gdy grał. W filmie gościnnie wystąpili ludzie grający na fakcie wtedy w klubach, m.in. U96. Nie jestem pewien, czy to nie jest jakaś prawdziwa historia. Kiedy oglądałem to w liceum byłem zachwycony. Szukam i nic. Pomożecie?
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.