To chyba versja Mocher De Lux
https://github.com/willyvmm/mouSTer
jmp $e477
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Bałagan » pokrywa
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 23 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To chyba versja Mocher De Lux
burka'virgin
Dziękuję wszystkim za wsparcie tematu, dzięki Wam będę mógł przyspieszyć produkcję kolejnych pokryw. Na chwilę obecną mam 23 chętnych (a dokładnie na 23 sztuki), o ile kogoś nie przeoczyłem. Jeśli ktoś nie dostał ode mnie maila z danymi do wpłaty i innymi szczegółami, proszę o kontakt.
Duddie czy jeszcze można wpłacać?
jestem chętny na
1xXE
1xSTE
dziękuję
Duddie, jak produkcja idzie?
Wiadomo jakie będą następne pokrywy ?
Haynor, jeśli nic się nie wydarzy, będą w tym tygodniu. Następne będą pewnie do Commodore 64, A500 i ST, ale teraz już powinno szybciej wszystko iść, więc kolejne modele w drodze.
Duddie i pamietaj o mnie, i zapodaj konto do wpłaty
C64 "bochenek" czy ostatnia wersja ?
Haynor: będą obie. Trudno mi przewidzieć, która będzie wcześniej, bo w zasadzie te projekty idą równolegle, zależy jak firma produkująca się wyrobi.
Mam do Was jeszcze jedno pytanie: obecne pokrywy są wykonywane jako całkowicie przezroczyste - dla niektórych to zaleta, bo widać doskonale przez nią ukochaną zabawkę :). Istnieje jednak możliwość wykonania także takich jak w załączniku. Ktoś jednak musiałby się podjąć zrobienia takich graficzek.... Co o tym sądzicie?
Akurat ta grafika jest bardzo nieszczęśliwa. Musiałoby to być coś naprawdę estetycznego.
Adaś, podałem to jako przykład, zgadzam się, że można coś fajniejszego stworzyć :)
Ja będę (po już zamówionej XE) dalej zamawiał zwykłe przezroczyste. Design naszych maszyn broni się sam :)
Mam nadzieję, że dość szybko też pojawi się wersja do Amigi 1200...
Ja bym wolał przeźroczyste, przyciemnione.
Pamiętasz o Amidze 1200 ?? ;p
Pamiętam, A1200 jest na liście priorytetowej.
I ja wolę przezroczyste. Ideałem by była przezroczysta przyciemniona z plastiku który ma filtr UV :)
Przezroczyste będą. Przyciemnione pewnie da się zrobić. Filtr UV? Będą miały dodany absorbent UV, jednak pamiętaj, że żółknięcie jest procesem powodowanym przez dużo różnych czynników, UV jest jednym z nich. Niebawem napiszę obszerny artykuł na ten temat.
Zrobiłem rozeznanie odnośnie przyciemnionych - najmniejsza ilość materiału to 1 tona..... Raczej nie zużyję....
trudno.
Przepraszam wszystkich za zwłokę w temacie, niestety z powodów rodzinnych jestem bardzo zajęty ostatnio (choroba Mamy), jednak staram się żeby temat przyspieszył. Załączam zrobione zdjęcia gotowego produktu, który powinienem rozsyłać pod koniec przyszłego tygodnia, lub na początku jeszcze kolejnego do wszystkich którzy zapisali się na pre-order.
Przepraszam za jakość zdjęć, pstryknięte naprędce w ciemnym pokoju aparatem w telefonie.
W tej chwili prawie gotowe są prototypy do Commodore 64-I, Commodore 64C i Amigi 1200. Lada moment ogłoszę pre-order.
No panie profeska!!!
a po ile dla tych co przegapili preorder?
60 zł brutto.
Świetnie to wyszło, szacuneczek ;p
Możesz wstawić jakieś fotki do C64C i A1200 na takim etapie na jakim są ?
Po ile przewidujesz preordery na w/w modele ?
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 23 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » pokrywa
Wygenerowano w 0.039 sekund, wykonano 55 zapytań