2 szt. Jeden jak na obrazku a drugi w wersji "budżet" bo nie ma metalowej zaślepki.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [O] [Z] 2 x CADDY do CD-ROM za koszty wysyłki lub coś fajnego
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
2 szt. Jeden jak na obrazku a drugi w wersji "budżet" bo nie ma metalowej zaślepki.
a do czego to może się przydać ? ;-)
A. Jako ekscentryczna podstawka pod kubek z kawą :)
B.
Muszę przyznać, że tym razem mam jeszcze wiekszy dylemat.
Jedne z ostatnich dysków podarowałem osobie ledwo zarejestrowanej i z jednym postem. Jakos sie przełamałem.
Teraz jednak sytuacja jest jeszcze dziwniejsza. Zgłosił się do mnie ktoś, bo nawet nie podał imienia, kto zarejestrował
i nawet jednego posta nie napisał ale caddy by z chęcią przytulił.
Macie pomysł jak do tego podejść ? Bo nawet nie zaproponował "czegoś fajnego" choćby to były dropsy.
wezmę za koszty, dodam do tego czteropak piwa ;)
Namiar na konto jak by coś daj na priv, albo daj komu chcesz.
To ja się zgłosiłem. Nie podałem imienia to fakt ;) Sorrki - Piotrek. Nie mam posta bo w sumie zarejestrowałem się tylko dla tego ogłoszenia ;) Zakomunikowałem chęć "przytulenia" caddy i czekałem na odpowiedź. Coś "fajnego" to pojęcie względne. Na pewno nie mam nić fajnego do Atari ale mogę mieć np. worek buraków. Niestety jestem od tych drugich ;) Choć jak się Ataryna trafi w rozsądnej cenia i będę miał wolny pieniądz to chętnie zakupię ;) Caddy potrzebne mi do CDTV. Choć dramatu nie ma. Jak interesuje Cię coś fajnego do C64 to tu jest większe pole manewru ;)
A co masz fajnego do C64 ?
Najfajniejszy byłby teraz dla mnie wyłącznik monitora Philips CM8833-II
A co masz fajnego do C64 ?
Najfajniejszy byłby teraz dla mnie wyłącznik monitora Philips CM8833-II
Mam parę cartridge zbędnych. Głownie BB. Mogę też się pozbyć pudełka na 50 szt dyskietek 5,25" - funkiel nówka, w kratoniku, w bąblu i nigdy nie składane :) Przełącznika niestety nie mam, ale jak już w temacie guzików jesteśmy to chętnie przygarnę klawisz z przedniego panelu CDTV - reset ;)
I jakbyś mógł obrazek dać ponownie bo tego pierwszego mi nie wyświetla.
.
edit.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » [O] [Z] 2 x CADDY do CD-ROM za koszty wysyłki lub coś fajnego
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 44 zapytań