1 Ostatnio edytowany przez Sikor (2015-01-27 19:58:06)

Znaczy to tyle, że pewnie zrezygnuję - bo robi się drogo. Odpowiedni wątek na atariage: http://atariage.com/forums/topic/233913 … n-english/
Odpowiedni cytat:

watek na atariage napisał/a:

The magazine is available for Euro 5,00 (World airmail postage included)

Także, drodzy Państwo - zamawiamy indywidualnie.

================================================================================
Dobra, po dogadaniu szczegółów z Marcusem - lista poniżej, na PM proszę o potwierdzenia oraz o wpłaty (jak ustalę końcową cenę) na PayPal lub konto. Szczegóły dopiszę poniżej:
Sikor     - 1szt, en
Gzynio- - 1szt, en
Mazi     - 1szt, en
Pablozp - 1szt, en
Voy      - 1szt, en
Yansen  - 1szt, en
Rastan   - 1szt, en
Vasko    - 1szt, en
x-Adam-x - 1szt, en
TDC       - 1szt, en
lemiel     - 4szt, en (numery #1-4# po 1 egzemplarzu)
======================
total:    14 sztuk

Sikor umarł...

2

Sikor napisał/a:

Znaczy to tyle, że pewnie zrezygnuję - bo robi się drogo. (...)
Także, drodzy Państwo - zamawiamy indywidualnie.

No to trzeba pewnie będzie napisać do Markusa, że z tą wysyłką wliczoną do każdego numeru podjął błędną decyzję biznesową :/

Ridiculous Reality, Assembloids XE, Deathchase XE, Total Eclipse, Hobgoblin 2 (w produkcji)

3

Dokładnie.

Sikor umarł...

4

No i co, dal sie przekonac?

5

A ilu byłoby chętnych? Abym wiedział, co negocjuje?

Sikor umarł...

6

Ja.

7

Ja

.

8

A zapytaj czy dałoby się dołożyć do przesyłki poprzednie numery też? Na AAge napisał, że jeszcze ma.

9

I ja byłbym chętny na 4. numer.

Powszechnie wiadomo, że kamień potrafi myśleć. Na tym fakcie opiera się cała elektronika.

Terry Pratchett - Równoumagicznienie

10

Dopisuję się.

11

Jestem chętny.

"Pamiętaj, że być dobrym obywatelem to znaczy nie mieć kłopotów, a nie będziesz ich miał jeżeli nie będziesz kłopotem dla innych."

12

W normalnej cenie to i ja. Bo 5E za sztukę, to jednak przesada.

13

No właśnie te 5 ojro to przesada. Dobra, czekam na deklaracje do niedzieli wieczorem (21), potem piszę do Marcusa. Obaczym.

Sikor umarł...

14

Reflektowałbym.

Ridiculous Reality, Assembloids XE, Deathchase XE, Total Eclipse, Hobgoblin 2 (w produkcji)

15

Dobra, przy min. 10 sztukach cena zachowana.
@lemiel: można. Wzrasta Ci wtedy koszt - płacimy za sztukę plus koszty przesyłki dzielone na sumaryczną ilość sztuk.
All: doszedł TDC
O.K. W takim razie do jutra przeedytuję pierwszego posta - dopisywać się. Potem zamawiam i najpierw wpłaty tym razem, bom bez $$ :P

Sikor umarł...

16

To zamów proszę dla mnie wszystkie numery.

17

Dobra, mamy 14 sztuk - proszę potwierdzać via e-mail lub PM. Zamawiam wstępnie, do soboty podam koszty, na wpłaty czekam do końca przyszłego tygodnia (jak już poznamy koszty).

Sikor umarł...

18

Nie każ potwierdzać dodatkowo, chyba każdy jest na tyle odpowiedzialny, nie?

19

No raczej.

20

dobra, w piątek zamówię, w sobotę podam pełen koszt za sztukę.

Sikor umarł...

21

Ponieważ brak chętnych na dalsze egzemplarze:
14*1,5 euro=21,00 euro
wysyłka zbiorowa do mnie: 10 euro
razem: 31,00 euro
31,00/14=2,214 euro za sztukę. Proszę przelać na konto lub na PayPal, może być przeliczenie na złoty polski (kurs ciut wyższy niż NBP - według Waszego uznania, ja płacę za Pro(c) e za pomocą PayPal, ale o grosze nie będę się kłócił).
Osoby z wysyłką - proszę doliczyć najtańszy list polecony poczty polskiej, ewentualny odbiór osobisty gratis. Kto nie ma namiarów na wpłatę - proszę o pw.

Sikor umarł...

22

Pieniazki poszly

.

23

o.k. Dzięki

Sikor umarł...

24

Ja poproszę nr konta.

25 Ostatnio edytowany przez mazi (2015-01-31 07:15:12)

Ja też.
Chyba, ze znow rozliczymy sie w Ramie ;)