Jak w temacie ;)
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Bałagan » Bitman kup Charlie Hebdo !
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie ;)
Żeby go odstrzelili przy kiosku? :D
Już po 100.000 GBP na ebayu chodzą....
Zajrzałem jak zwykle aby pobrać nowszą wersję no i proszę:
http://notepad-plus-plus.org/news/notep … ition.html
http://notepad-plus-plus.org/news/hacking-npp-site.html
http://notepad-plus-plus.org/assets/ima … harlie.jpg
:O
"Polak przed szkodą i po szkodzie głupi"... Francuzi też?! :P
Macie już burki w szafach? ;)
Nie, w budach. :D
aleś do#bał miker... zaYebiste!
poprawiłeś mi jakże spieprzony nastrój.
mykam. pozdrawiam
Do usług! :)
Oplułem wyświetlacz..... :)
tP
Tacy zabawni jestescie grzejac dupy w PL?
Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. 11 wrzesnia gdy byly zamachy w Stanach akurat pracowalem niedaleko Heathrow, zerkalem w niebo czy mi cos na glowe nie spadnie . Strach w metrze bylo widac. Pare lat pozniej paru wariatow powysadzalo sie w autobusach w Londynie, w miejscach gdzie jezdzilem dosyc czesto . Teraz jestem we Francji i znowu to samo. Do firmy po tych zamachach nie dojechali ludzie bo bali sie z domu wyjsc.
Wiec bawcie sie dobrze , poki jeszcze mozecie..
Francja, Anglia i pare innych krajow tez tak myslalo. I teraz maja co maja. Ale to wolanie na puszczy i tlumaczenie komus kto nie przezyl jak sie czlowiek czuje w zatloczonym metrze i nie wie czy zaraz jakis inny nie pociagnie za sznurek i nie wybuchnie.
Francja i Anglia myślały "u nas nie ma muzułmanów"? Kiedy?
xxl: pamiętaj, bachory przeszkadzają w zlotach.
A to sie dowiesz jak tobie zapukaja do drzwi z szariat patrol i przejrza lodowke. Albo ci zone/dziewczyne napadna na ulicy i obleja kwasem bo nie nosila szmaty na glowie. To nie jest wymysl, to codziennosc. Wtedy bedziesz wielkim myslicielem. Szkoda ze martwym.
Chyba nie zrozumiałeś pytania.
u nas nie ma muzulmanow wiec i terrorystow, poza tym do kebabow ladujemy wieprzowine - nie maja szans.
Jak najbardziej byli, są i liczę na to że nadal będą!
Zawsze lojalni wobec Rzeczypospolitej - drobnego incydentu kiedy próbowano zrobić z nich niewolników(czyt. kundli pańszczyźnianych) nie wliczając, obecnie są chyba jedyną grupą która w jakikolwiek sposób próbuje przeciwdziałać(na miarę swoich skromnych możliwości) rozprzestrzenianiu się najbardziej zwyrodniałych form islamu.
Z tego też powodu(plus bycia po prostu przyzwoitymi i cywilizowanymi ludźmi) są uważani za największych "lokalnych" wrogów przez niektórych przybyszów z krajów islamskich, a jeszcze bardziej przez naszego chowu konwertytów(ci są znacznie poważniejszym zagrożeniem od wszelkiej maści emigrantów).
O tym że sympatią ich nie darzą też wszelakie "różowe", "tęczowe" i (po stokroć tfu)"zielone" indywidua, wspominać nie muszę?
Natomiast wyjątkową sympatię budzi u mnie fakt, iż osoby noszące czapeczkę podobną jak ta powyżej, w ramach tzw. "Dyonu Huzarów Śmierci"(patrz poniżej) wybrały się z mojego rodzinnego miasta żeby namieszać szyki bolszewickiej zarazie ;)
Kiedy dwie dekady później Ojczyzna była znów w potrzebie też się nie obijali, czego przykładem niech choćby będzie imam(rzecz jasna dużo późniejszy) Stefan Mustafa Jasiński(swoją drogą jeden z najstarszych - żyjących - weteranów kampanii wrześniowej).
ps. nazwisko rodziny od strony matki i fakt że już jakieś 400(sic!) lat wstecz byli wolnymi chłopami(choć - już? - chrześcijanami), pozwala mi podejrzewać że mogę mieć coś wspólnego ze wspomnianymi powyżej ;)
Charlie nadal " sold out "
biali musza sie rozmnazac bo inaczej bedzie klapa.
Ile masz dzieci jeśli można spytać?
Podobno najnowszy numer tygodnika Charlie Hebdo - pierwszy po zamachu na redakcję będzie dostępny od dziś w Polsce ! Na razie w dużych miastach.
Jeszcze tylko dżihadu nam w Polsce trzeba :-(
Jak patrze co lepsze - czy te chłystki u władzy czy ich łby zatknięte na płocie - to nie wiem na co sie zdecydować :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Bitman kup Charlie Hebdo !
Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 64 zapytań