17 tak? Mam nadzieje ze Grey, podskoczysz po nas na dworzec?
Sztab znaczy sie...
MM: Przycisk 'zmien' Twoim przyjacielem... :?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
a8rawconv GUI Graficzny interfejs użytkownika (GUI) dla narzędzia a8rawconv
atari.area forum » Zloty » Szab Westerplatte 2k4
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
17 tak? Mam nadzieje ze Grey, podskoczysz po nas na dworzec?
Sztab znaczy sie...
MM: Przycisk 'zmien' Twoim przyjacielem... :?
Adamie! Sorki, ale tym razem nie dam rady Was zabrać bo... chcę pochlać, co tu ukrywać ;) Dojazd jest banalny, wsiadacie na Głównym w 106-tkę i do samego końca! Hospes też się z Wami zabiera? Dzwonię do niego, ale nikt nie odbiera :( I pleez, pisz notki w SZTAB-PÓŁNOC REAKTYWACJA bo ten post znalazłem przez przypadek!
grtx!
Adam !!! Daj mi swoj numer komorczaka ! Musimy sie "zsynchronizowac" w pociagu ;)
Heja, no - reasumujac to kiedy (data) i o ktorej to ma byc? I kto bedzie zatenteges z Elblaga? Rozumiem, ze ja, Maskotka. A co z Hospesem? Albo MacGyverem? Mac, nie jedziesz moze przez Elblongowo?
tylko sie zgrajcie wszyscy,żeby żadnej wtopy nie było i tłumaczeń typu..a bo po mnie nikt nie dzwonił.....:)
Azbest: o 13.50 wyruszam z Olsztyna pociagiem, ktory o 15.14 przyjezdza do Elblaga i dalej jedzie do Gdaka - z reguly tym pociagiem jezdzilismy z Adamem i Hospesami - daj mi swoj numer dresofona na priv, to sie zsynchronizujemy, jezeli bedziesz jechal tym samym trainem ;)
a co jednym szybciej sie nie da? btw. bedziecie chyba po 17-tej w Wolnym Mieście...
gep: chyba w szybkim miescie.
czy sie nie da... hm, nie wiem troche jak to jest z pociagami. moze ktos mnie oswieci. a no i z ciekawosci: jak wyglada powrot?
zauważyłem że najlepiej wybudować sobie chate w Tczewie...przez to miasto jedzie chyba każdy pociąg....na pewno znajdzie sie jakis pociąg tak by wylądować na 15-tą w Danzig...
Gep: z tym Tyczewem to sie zgadza - "wszystkie tory prowadza do Tyczewa" :^)
Zas jesli biega o godzine 15:00 @ danzig to fajnie zeby do tego ustosunkowala sie reszta ekipy (hospes, adam, mac)
hospesa nie będzie, ale szczerze mówiąc obawiałem się tego... zamiast na sztabie zamierza balować na weselu :) no cóż, tam pewnie też pochleje, więc nie ma się co smucić :) staram się nakłonić Hospes'a aby wziął udział w jednym z compo, zobaczymy czy coś z tego wyjdzie :)
pozdr...
Telefon: 0-504038268
Grey: opisz prosze jak sie idzie z dworca na przystanek
MM: Drugi raz przycisk 'zmien' Twoim przyjacielem... :?
O ile dobrze pamietam, to przystanek jest zaraz przy dworcu - zeby go odnalezc teoretycznie bedziemy mieli jakies 30 minut, bo pociag przyjezdza w okolicach 16.30 a autobus odjezdza o 17.01 - DAMY RADE :)
Adam: masz jakis kontakt z Hospesami ?
adamk: przy wyjściu z Dworca PKP skierujcie się w lewo, za KFC są dwie wiaty autobusowe i właśnie tam zatrzymuje się 106 :) szkoda, że nie dacie rady zjawić się wcześniej - no cóż, biba już będzie się rozkręcać :)
grey: moglibysmy byc wczesniej... jakbys wyczarterowal nam samolot relacji olsztyn - elblag - westerplatte ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Szab Westerplatte 2k4
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 59 zapytań