Jak w temacie ;)
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » Bitman kup Charlie Hebdo !
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w temacie ;)
Żeby go odstrzelili przy kiosku? :D
Już po 100.000 GBP na ebayu chodzą....
Zajrzałem jak zwykle aby pobrać nowszą wersję no i proszę:
http://notepad-plus-plus.org/news/notep … ition.html
http://notepad-plus-plus.org/news/hacking-npp-site.html
http://notepad-plus-plus.org/assets/ima … harlie.jpg
:O
"Polak przed szkodą i po szkodzie głupi"... Francuzi też?! :P
Macie już burki w szafach? ;)
Nie, w budach. :D
aleś do#bał miker... zaYebiste!
poprawiłeś mi jakże spieprzony nastrój.
mykam. pozdrawiam
Do usług! :)
Oplułem wyświetlacz..... :)
tP
Tacy zabawni jestescie grzejac dupy w PL?
Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. 11 wrzesnia gdy byly zamachy w Stanach akurat pracowalem niedaleko Heathrow, zerkalem w niebo czy mi cos na glowe nie spadnie . Strach w metrze bylo widac. Pare lat pozniej paru wariatow powysadzalo sie w autobusach w Londynie, w miejscach gdzie jezdzilem dosyc czesto . Teraz jestem we Francji i znowu to samo. Do firmy po tych zamachach nie dojechali ludzie bo bali sie z domu wyjsc.
Wiec bawcie sie dobrze , poki jeszcze mozecie..
Francja, Anglia i pare innych krajow tez tak myslalo. I teraz maja co maja. Ale to wolanie na puszczy i tlumaczenie komus kto nie przezyl jak sie czlowiek czuje w zatloczonym metrze i nie wie czy zaraz jakis inny nie pociagnie za sznurek i nie wybuchnie.
Francja i Anglia myślały "u nas nie ma muzułmanów"? Kiedy?
xxl: pamiętaj, bachory przeszkadzają w zlotach.
A to sie dowiesz jak tobie zapukaja do drzwi z szariat patrol i przejrza lodowke. Albo ci zone/dziewczyne napadna na ulicy i obleja kwasem bo nie nosila szmaty na glowie. To nie jest wymysl, to codziennosc. Wtedy bedziesz wielkim myslicielem. Szkoda ze martwym.
Chyba nie zrozumiałeś pytania.
u nas nie ma muzulmanow wiec i terrorystow, poza tym do kebabow ladujemy wieprzowine - nie maja szans.
Jak najbardziej byli, są i liczę na to że nadal będą!
Zawsze lojalni wobec Rzeczypospolitej - drobnego incydentu kiedy próbowano zrobić z nich niewolników(czyt. kundli pańszczyźnianych) nie wliczając, obecnie są chyba jedyną grupą która w jakikolwiek sposób próbuje przeciwdziałać(na miarę swoich skromnych możliwości) rozprzestrzenianiu się najbardziej zwyrodniałych form islamu.
Z tego też powodu(plus bycia po prostu przyzwoitymi i cywilizowanymi ludźmi) są uważani za największych "lokalnych" wrogów przez niektórych przybyszów z krajów islamskich, a jeszcze bardziej przez naszego chowu konwertytów(ci są znacznie poważniejszym zagrożeniem od wszelkiej maści emigrantów).
O tym że sympatią ich nie darzą też wszelakie "różowe", "tęczowe" i (po stokroć tfu)"zielone" indywidua, wspominać nie muszę?
Natomiast wyjątkową sympatię budzi u mnie fakt, iż osoby noszące czapeczkę podobną jak ta powyżej, w ramach tzw. "Dyonu Huzarów Śmierci"(patrz poniżej) wybrały się z mojego rodzinnego miasta żeby namieszać szyki bolszewickiej zarazie ;)
Kiedy dwie dekady później Ojczyzna była znów w potrzebie też się nie obijali, czego przykładem niech choćby będzie imam(rzecz jasna dużo późniejszy) Stefan Mustafa Jasiński(swoją drogą jeden z najstarszych - żyjących - weteranów kampanii wrześniowej).
ps. nazwisko rodziny od strony matki i fakt że już jakieś 400(sic!) lat wstecz byli wolnymi chłopami(choć - już? - chrześcijanami), pozwala mi podejrzewać że mogę mieć coś wspólnego ze wspomnianymi powyżej ;)
Charlie nadal " sold out "
biali musza sie rozmnazac bo inaczej bedzie klapa.
Ile masz dzieci jeśli można spytać?
Podobno najnowszy numer tygodnika Charlie Hebdo - pierwszy po zamachu na redakcję będzie dostępny od dziś w Polsce ! Na razie w dużych miastach.
Jeszcze tylko dżihadu nam w Polsce trzeba :-(
Jak patrze co lepsze - czy te chłystki u władzy czy ich łby zatknięte na płocie - to nie wiem na co sie zdecydować :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Bitman kup Charlie Hebdo !
Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 66 zapytań