1

Czy ktoś może ma kontakt bezpośredni do admina, lub mógłby do niego napisać w moim imieniu? Założyłem konto, miał przyjść link aktywujący i nigdy nie przyszedł, minęły ze 2 tygodnie. Pisałem w międzyczasie przez formularz do admina i też cisza. Ponownie założyć konta nie mogę, bo dostaję info, że "istnieje już". Przycisku "wyślij link ponownie" nie ma. Help!

Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig, after a couple of hours you realize the pig likes it...

2

A sprawdzałeś w folderze Spam?

3 Ostatnio edytowany przez Duddie (2015-01-14 14:53:10)

No faktycznie, alez cymbał ze mnie. Oba maile tam trafiły. Nigdy do tego folderu nie zaglądam, bo GMail jakoś sam sobie to filtrował do tej pory.... Ale to nie koniec problemów. Nie mogę się zalogować, a próba wygenerowania nowego hasła kończy się komunikatem "Nie znaleziono użytkownika". A jak próbuję ponownie założyć konto, to twierdzi, że już taki user jest...

Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig, after a couple of hours you realize the pig likes it...

4

A czy email nie zawiera linku którym należy aktywować konto?

The problem is not the problem; the problem is your attitude about the problem

5

wieczor, aktywowałem. Ale dalej nic.

6

wysłałem ci info na PW