Kupie ramkietke do Atari Portfolio. Pojemnosc dowolna, byleby bakteryjka byla sprawna. No chyba ze da sie ja latwo wymienic na jakas obecnie dostepna (w zyciu nie widzialem ramkietki na wlasne oczy to nie wiem :) )
tomekM
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
Przezroczysta obudowa dla Atari 800XL Rusza przedsprzedaż wyjątkowej, przezroczystej obudowy do komputera Atari 800XL!
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Ramkietke do PoFo
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kupie ramkietke do Atari Portfolio. Pojemnosc dowolna, byleby bakteryjka byla sprawna. No chyba ze da sie ja latwo wymienic na jakas obecnie dostepna (w zyciu nie widzialem ramkietki na wlasne oczy to nie wiem :) )
tomekM
na boga króla watykanu, co to jest ramkietka? robi mi się lekko słabo kiedy słysze takie infantylne nazwy...
A to ja przepraszam! I to najmocniej. Juz sie poprawiam.
Poszukuje "takiego-czegos-do-Atari-Portfiolio-na-czym-mozna-zapisywac-programy-a-
-zawartosc-tego-czegos-nie-ulega-straceniu-po-wylaczeniu-komputerka-
-bo-jest-podtrzymywana-bateryjnie".
Uff, tak lepiej ? :x
Ciekawy jestem jak ty bys to okreslil ...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Ramkietke do PoFo
Wygenerowano w 0.012 sekund, wykonano 54 zapytań