te, teoretycy od 2+1 :)
Last-Party.pl 2025 - https://www.facebook.com/events/923372692793510/
LostParty.pl 2025 - https://www.facebook.com/events/3783053218618275/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » Atari vs. kobiety...
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
te, teoretycy od 2+1 :)
Przecietnie przez kilkanascie swych pierwszych lat wytrzymywalismy. A Ty wytrzymalas KILKANASCIE lat bez chlopa? ;)
>>(dawno mnie nie było, dlatego dopiero teraz na cokolwiek odpowiadam --'')<<
Vasco >> staruszek (stara dupa Vasco jestes ;D) ;p Wytrzymalam dziadku Vasiu już 18 rok i żyje jakos ;p. rotfl ;p.
a ty... Reli-coś tam! Odstosunkuj sie ode mnie :x ~!
co do maj_i to chyba chodzi o pierwsze spotkanie z forum i odpisywanie na wszystko po kolei (też to przerabiałam ;>)
jeziorko na Ornecie było mega róló frasunek ;D! osobiście wróce tam również w tym roku żeby paru osobom napsuć krwi ;D.w ogóle to co to za problem kąpać sie w jeziorku i spać w śpiworku ? 8O ja spałam nawet na tej ladzie na końcu budynku ;D. albo piłam z McM na balkonie ;D.
Pin >> wydało sie jego mać! X3 a myślałem, że sie nikt nie zorientuje, że jestem jednak facetem.. cholerne implanty :x . jednak was sie nie da zmylić. mam nadzieje, że nikogo bardzo nie rozczarowałem ;p
albo piłam z McM na balkonie ;D.
jak na primaaprylisowy zart, to ten juz jest strtasznie stary...
Meśka co do pierwszego spotkania na forum to tak, ale co do odpisywania na siłe to stanowcze nie :) Prawda jest taka że lubię gadać :P o pierdołach i nie o pierdołoach :P ale lubie. Taka wada wrodzona moja :D Poodpisywalam gdzie mnie coś zaciekawiło, ochrzan zaliczyłam a teraz nic sie tu nie dzieje wiec odpuścilam wole real STANOWCZO !!! choć interesujące jest tak sobie popisać co sie mysli a najlepsze jest to że nikt mi nei przerywa hehehe
całuski
E TAM! SFIXOWALISCIE/SFIXOWALYSCIE* BOSCIE CHLOPA/KOBITY* DAWNO NIE MIELI/MIALY*!!!
* - niepotrzebne skreslic.
to jeszcze forum AA czy tez forum periodyku Bravo??? :)
co do pierwszego spotkania na forum to tak, ale co do odpisywania na siłe to stanowcze nie
zwał jak zwał ;D. (i nie używaj takiej ilości uśmieszków weź na to, ze mamy tu solidarnośc jajników [choć ja jestem facetem i mam sztuczne XD])
tkacz >> maybe right ;p
gepciu >> czasem sie przydaje takie pieprzenie o dupie maryni, człowiek sie może odstresować :>.
M_aja: cos dla Ciebie: http://tinyurl.com/2any9
Lewis - bądź taki dobry i zastosuj się do własnej sygnaturki! :P
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Atari vs. kobiety...
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 57 zapytań