zapytałem niejakiego bart3kK czy mi wstawi ultimate, a ten koleś się od razu (jak przystało na powca) obraził i dopisał mnie do czarnej listy...
pytanie jest takie, czy to za Twoim lotharek przyzwoleniem?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Atari 8-bit Rom Image File Explorer Nowa wersja przynosi szereg istotnych ulepszeń i nowych funkcji.
Atari Font Maker V1.6.16.0 Nowa wersja narzędzia do tworzenia fontów i map.
Turgen 9.4.0 Nowa wersja Turgen - popularnego narzędzia do tworzenia kaset dla komputerów Atari.
TileT Przeglądarkowy edytor map stworzony specjalnie z myślą o trybie tekstowym z kolorami i kwadratowymi pikselami
FujiNET firmware v1.5.0 Nowa wersja firmware, która wprowadza szereg ulepszeń i poprawek.
atari.area forum » Bałagan » czy to już polityka?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zapytałem niejakiego bart3kK czy mi wstawi ultimate, a ten koleś się od razu (jak przystało na powca) obraził i dopisał mnie do czarnej listy...
pytanie jest takie, czy to za Twoim lotharek przyzwoleniem?
Tu masz odpowiedź: https://www.youtube.com/watch?v=GbFMK0sKUTE
Moim zdaniem to robota Putina ;)
Balcerowicz musi odejść :P
Komuno wróć! :)
W opcji głosowania brakuje mi pozycji "pomidor". Można by jeszcze dorzucić rzodkiewkę i sałatę. Tak. Sałata byłaby tu na miejscu.
dopisał mnie do czarnej listy...
@bezrobotny - na czarnej liście jesteś od dawna, po prostu unikam problematycznych osób.
A Twoje poprzednie komentarze pominę milczeniem bo uważam że z pewnymi osobami nie ma sensu dyskutować.
Bezrobotny: przeczytałem Twój post kilka razy i nie za bardzo rozumiem o co chodzi... możesz go podzielić i ułożyć konkretne pytanie (pytania), ankietę ? ;)
saaaaay whaaaat ?
salata
edit> niech mi ktos wytlumaczy, jak ktos kto poskladal/zrobil sio2pd nie potawi przylytowac 4 kabelkow ??
Może ten co zrobił SIO2PD i ten co chce przylutować kabelki to tylko pozornie ta sama osoba?
Tu masz odpowiedź: https://www.youtube.com/watch?v=GbFMK0sKUTE
Dafuq wlasnie obejrzalem?!
@Karol...aleś żeś POPiSał .... hohoho ....poluźnij gumę w majtkach bo chyba przepuklina twoich wybujałych cojones sięgnęła już głowy i stale drażni jakiś newralgiczny nerw.
Cyklista....Mam nadzieję, że zrozumiesz megasarkazm tego podpisu.
Polityka tego forum i jego uzytkownikow powinno byc ignorowanie postow bezrobotnego :) czego oczywiscie nie uczynilem tym postem....
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » czy to już polityka?
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 63 zapytań