zapytałem niejakiego bart3kK czy mi wstawi ultimate, a ten koleś się od razu (jak przystało na powca) obraził i dopisał mnie do czarnej listy...
pytanie jest takie, czy to za Twoim lotharek przyzwoleniem?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Bałagan » czy to już polityka?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zapytałem niejakiego bart3kK czy mi wstawi ultimate, a ten koleś się od razu (jak przystało na powca) obraził i dopisał mnie do czarnej listy...
pytanie jest takie, czy to za Twoim lotharek przyzwoleniem?
Tu masz odpowiedź: https://www.youtube.com/watch?v=GbFMK0sKUTE
Moim zdaniem to robota Putina ;)
Balcerowicz musi odejść :P
Komuno wróć! :)
W opcji głosowania brakuje mi pozycji "pomidor". Można by jeszcze dorzucić rzodkiewkę i sałatę. Tak. Sałata byłaby tu na miejscu.
dopisał mnie do czarnej listy...
@bezrobotny - na czarnej liście jesteś od dawna, po prostu unikam problematycznych osób.
A Twoje poprzednie komentarze pominę milczeniem bo uważam że z pewnymi osobami nie ma sensu dyskutować.
Bezrobotny: przeczytałem Twój post kilka razy i nie za bardzo rozumiem o co chodzi... możesz go podzielić i ułożyć konkretne pytanie (pytania), ankietę ? ;)
saaaaay whaaaat ?
salata
edit> niech mi ktos wytlumaczy, jak ktos kto poskladal/zrobil sio2pd nie potawi przylytowac 4 kabelkow ??
Może ten co zrobił SIO2PD i ten co chce przylutować kabelki to tylko pozornie ta sama osoba?
Tu masz odpowiedź: https://www.youtube.com/watch?v=GbFMK0sKUTE
Dafuq wlasnie obejrzalem?!
@Karol...aleś żeś POPiSał .... hohoho ....poluźnij gumę w majtkach bo chyba przepuklina twoich wybujałych cojones sięgnęła już głowy i stale drażni jakiś newralgiczny nerw.
Cyklista....Mam nadzieję, że zrozumiesz megasarkazm tego podpisu.
Polityka tego forum i jego uzytkownikow powinno byc ignorowanie postow bezrobotnego :) czego oczywiscie nie uczynilem tym postem....
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » czy to już polityka?
Wygenerowano w 0.017 sekund, wykonano 58 zapytań