Vasco/Tristesse napisał/a:Sonar: ale Nosty napisał, że będzie odwodził ludzi od wystawiania u Ciebie, więc próbowałem go nakierować, że nie ma racji. Ale Twoja wola :)
no bo takie zachowanie nie bardzo jest ok i masz rację Vasco.
jego więc wola. czy ja obrałem jakiekolwiek stanowisko w tym temacie? czytaliście widzę regulamin który jeszcze nie powstał widocznie, lol.
Przekierowałem tematykę tam gdzie trzeba - do właściwego wątku i tam walczcie dalej. Jestem pozytywnie nastawiony na wszelakie pomysły ale dzięki działaniom niektórych zaczynam mieć nieodparte wrażenie, że ktoś napisał coś co przerosło epokę o tysiąclecia...
Wychodzi na razie na to, że miało być na Atari 8-bit a zaraża ludzkie umysły powodując mutację istot które znam z widzenia oraz skrajną agresję trudną do opisania co mnie i nie tylko mnie wręcz irytuje...
Taki więc żarcik na wyluzowanie w temacie:
Dopiszcie więc parę linijek, niech to coś obdarzy się samoświadomością i niech szuka ciała... i mamy Ghost In The Shell III... ;)
A tak na poważnie. Dajcie już spokój bo to temat o party. Jak się komuś na amorki zbiera - wykupcie se pakiet z RomanceTv.
[opuściłem to miejsce bezpowrotnie][dziękuję za skasowanie mojego konta]