Nie wiem od czego zacząć, bo zamiast ślęczeć nad kompem w nocy wyspałem się jak człowiek ;) Ale po kolei:
1. Prace będą puszczane z real HW jak to było do tej pory - wyjątkiem będą tylko te, które nie będą chciały się uruchomić (odpowiedni zapis jest od lat w regulaminie). Dodamy jednak INFO-screen na drugim ekranie z nazwą pracy itd.
Chętni do prowadzenia compo już są, do końca roku zapadnie decyzja która z tych osób ostatecznie się tym zajmie.
Więcej na temat tego wątku się nie wypowiadam, bo zdania nie zmienię.
2. Party jest invite-only, i tak jak Irata4 nie miał wstępu na SV2k14, tak samo WSZYSCY potencjalni zadymiarze - rozeznam dokładnie temat. Na party było już wielu użytkowników C-64, w tym Booker, Sebaloz, Kenji, Nitro, DJ Gruby, Randall (z tego co pamiętam), Raf i paru innych których ksyw nie pamiętam. Także korespondencja z Carrionem jest bardzo rzeczowa i konkretna (człowiek, który motywuje środowisko C-64 do wystawiania prac na compo).
Nie interesuje mnie personalny konflikt pomiędzy Kisielem a Wackee, dlatego proszę adminów AA o przeniesienie tej dyskusji pomiędzy Panami do działu "BAŁAGAN" (Kisiel vs Wackee) - podobnie jak został rozdzielony temat pewnego wątku rodzinnego.
Jeśli uznam, że sprawa jest nie do ogarnięcia i będzie istniało JAKIEKOLWIEK ryzyko iż ktoś mi zrobi chlew na SV to będę musiał się ze swojej propozycji wycofać. Rację mają Larek i Nosty, że "nasze sprawy" wyglądają przy tych na scenie C-64 dosyć niewinnie (zaraz przypomina mi się scena z filmu Larka z Fortification, gdzie na końcu budzi się i widzi u siebie na biurku C-64, hehe. Nota bene oglądaliśmy go parę dni temu z Wieczorem i Johnym).
W 2015 roku miało nie być żadnej imprezy stricte scenowej dla C-64, stąd moja propozycja - chciałem wypełnić tą "lukę" w przyszłym roku i pomóc naszym kolegom (zacząłem też organizować produkcje na tę platformę, m.in. uderzając do grup z Niemiec).
Na razie cały czas podtrzymuję chęć wspólnej imprezy. Ale przy dalszej eskalacji tego typu (przepraszam za wyrażenie) SYFU - może to się zmienić.
Silly Venture - breaking the ATARI scene since 2000 ! :)