wieczor napisał/a:Mogę ze sprzętem, pytanie: ile i jakie preferencje co do zapojki?
To później, w Komarze.
Co to za okoliczna mordownia?!?
pozdr
Bachoo
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Zloty » Cyklicznie spotkania Trójmiasto
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wieczor napisał/a:Mogę ze sprzętem, pytanie: ile i jakie preferencje co do zapojki?
To później, w Komarze.
Co to za okoliczna mordownia?!?
pozdr
Bachoo
Komar? To miejsce gdzie lokalne brunhildy pytają: Nie chcesz skończyć ze mną wieczora? I bynajmniej nie mają naszego Eveninga na myśli...
Strefa startup jest naprzeciwko stacji LOTOS.
Trochę nieprecyzyjnie zostało to podane bo od drugiej strony też jest stacja Statoil.
@Gepard, plaża dla nietekstylnych jest dopiero za Chałupami, praktycznie już w Kuźnicy.
A całe zamieszanie wprowadził niejaki Wodecki :).
Komar Pany to źródło emocji, niezapomnianych wrażeń, cudownych chwil, radości z dnia codziennego itd.
Nie znam lepszej mordowni nad morzem...
No to widać w Korabiu nie piłeś :P
Super spotkanie, dzięki za miły wieczór, Wieczór. BTW: dlaczego nie chciałeś wracać z nami samochodem :)?
Fotki na FB :
https://www.facebook.com/events/777498198965001/
pozdr
Bachoo
Również dziękuje za miłe spotkanie!
https://www.facebook.com/events/777498198965001/?ref=22
Pozdrawiam Henryk
@bachoo: bo jechaliście chyba nie w tym kierunku :P Poza tym Wasz punkt docelowy również nie był mi znany, a miałem obawy, że również Wam ;)
Chciałem podziękować za spotkanie było bardzo miło. @Henryk: grałem w to cały dzień, ale na małe Atari chyba nie da rady, może wersję 2D ;) (tzn. ja nie dam :) )
spotkano zajefajne, Pani z organizacji zajebista, było "na co paczeć" Ehhh...:) Aliasowi szyja chodziła jakby był jakimś robocikiem...
czekamy na powtórkę - z tego co słyszałem to w styczniu i ponoć bliżej weekendu.
Kiedy powtórka?
właśnie
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Cyklicznie spotkania Trójmiasto
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 63 zapytań