wieczor napisał/a:Mogę ze sprzętem, pytanie: ile i jakie preferencje co do zapojki?
To później, w Komarze.
Co to za okoliczna mordownia?!?
pozdr
Bachoo
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Cyklicznie spotkania Trójmiasto
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wieczor napisał/a:Mogę ze sprzętem, pytanie: ile i jakie preferencje co do zapojki?
To później, w Komarze.
Co to za okoliczna mordownia?!?
pozdr
Bachoo
Komar? To miejsce gdzie lokalne brunhildy pytają: Nie chcesz skończyć ze mną wieczora? I bynajmniej nie mają naszego Eveninga na myśli...
Strefa startup jest naprzeciwko stacji LOTOS.
Trochę nieprecyzyjnie zostało to podane bo od drugiej strony też jest stacja Statoil.
@Gepard, plaża dla nietekstylnych jest dopiero za Chałupami, praktycznie już w Kuźnicy.
A całe zamieszanie wprowadził niejaki Wodecki :).
Komar Pany to źródło emocji, niezapomnianych wrażeń, cudownych chwil, radości z dnia codziennego itd.
Nie znam lepszej mordowni nad morzem...
No to widać w Korabiu nie piłeś :P
Super spotkanie, dzięki za miły wieczór, Wieczór. BTW: dlaczego nie chciałeś wracać z nami samochodem :)?
Fotki na FB :
https://www.facebook.com/events/777498198965001/
pozdr
Bachoo
Również dziękuje za miłe spotkanie!
https://www.facebook.com/events/777498198965001/?ref=22
Pozdrawiam Henryk
@bachoo: bo jechaliście chyba nie w tym kierunku :P Poza tym Wasz punkt docelowy również nie był mi znany, a miałem obawy, że również Wam ;)
Chciałem podziękować za spotkanie było bardzo miło. @Henryk: grałem w to cały dzień, ale na małe Atari chyba nie da rady, może wersję 2D ;) (tzn. ja nie dam :) )
spotkano zajefajne, Pani z organizacji zajebista, było "na co paczeć" Ehhh...:) Aliasowi szyja chodziła jakby był jakimś robocikiem...
czekamy na powtórkę - z tego co słyszałem to w styczniu i ponoć bliżej weekendu.
Kiedy powtórka?
właśnie
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Cyklicznie spotkania Trójmiasto
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 45 zapytań