mgr_inż .... kategorie zgodne z regulaminem.
:) - przeciez jest zawieszony ponoc?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Zloty » ATARI Party Głuchołazy 2015
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mgr_inż .... kategorie zgodne z regulaminem.
:) - przeciez jest zawieszony ponoc?
I w sumie prawidłowo... Już gdzieś pisałem, że bardzo podoba mi się opcja typu: 1. Prace mają być, 2. Mają działać :)
Nie, nie... Ja nie dam się wciągnąć w tę dyskusję :)
Jak już tu gdzieś ktoś bardzo roztropnie napisał, obowiązkiem kodera jest sprawić, żeby program działał. Jasne jest, że jeśli nie działa na (znanej od 20 czy 30 lat) konfiguracji u użytkownika, to jest to raczej wina kodera, a nie konfiguracji.
Pin- regulamin był zawieszony przed tegorocznym party. Obecnie rozmawiamy o roku 2015.
XXL- bardzo Cię proszę ,nie pisz nic więcej. Twoje opinie znamy b.dobrze ,prezentujesz je niezmienione od lat kilku.Wystarczy.
nie wyrazam opinii tylko pytam. chcialbym wziac udzial w konkursie ale jest rozbieznosc miedzy tym co slysze od Ciebie a tym co czytam na stronie zlotu, nie wiem czy sie nastawiac. atari 8bit to raptem 5 konfiguracji z czego popularnosc zyskalo moze 3. czy w hasle "prace maja byc i maja dzialac" na Glucholazach mowa o 8bitowym atari xl/xe ?
Jaki jest adres strony zlotu?
Strony jeszcze nie ma. Pojawi się do końca tygodnia.
Chyba: http://www.atari.org.pl/party14/
Edit: No tak, zeszły rok, nie party, sorawa.
W sumie chciałem tylko dodać, że przecież na Głuchołazach zawsze były compoty, bo sam nie raz dostałem od Ryśka nagrodę w najlepszej dla party formie, tj. 50 zł, co na party ma znacznie większy sens, niż głupie dyplomy z Forever, gdyż zapewnia kolejny seans nieprzytomności, tak niezbędny na każdym zlocie.
Właściwie to nawet jest to jakiś sygnał dla Pinokia, że ponownie przydałoby się jakieś MOD-compo dla Atari XL/XE, bo ostatnio trochę zaniedbaliśmy, a myślę, że nawet dałoby się załatwić więcej osób biorących udział, niż w latach ubiegłych.
Założę się, że Michu chętnie by wziął udział (i zgarnął 50 złotych), albo Argasek itp.
To ma SYNS.
Na Głuchołazach 2007 zrobiłem nawet gfx-compo na Atari ST, gdzie wygrała Messy, a udział brali nawet Jury, TDC i sam Pan Ryszard. :)
A premierę swą miała sławetna grafika "Interes kwitnie".
Tak więc dla mnie Głuchołazy to kwintesencja sceny Atari tak samo, jak SV.
PS: Na swoje usprawiedliwienie dodam, że ostatnio niestety nie miałem stosownej ilości gotówki, by wziąć udział w głuchołazowej celebracji.
6 stron mamy 5 ???
Właściwie to nawet jest to jakiś sygnał dla Pinokia, że ponownie przydałoby się jakieś MOD-compo dla Atari XL/XE
Wlasciwie to sygnal nie do mnie, ale chetnie podlacze sie pod konkurs w sensie pracy, jesli compo mialo by sie odbyc na covoxie.
Jeśli pojadę na party w lipcu - będą to Głuchołazy. SV mi wisi.
Wlasciwie to sygnal nie do mnie, ale chetnie podlacze sie pod konkurs w sensie pracy, jesli compo mialo by sie odbyc na covoxie.
Hehe. No znam Twoją politykę w kwestii MOD-ów na XL. :)
Jakkolwiek ja wolałbym z Pokeya. Ale wcale nie jestem w tym uczciwy, bowiem - znając tajemniczą wadę tego układu - byłbym za oszukaniem słuchaczy i puszczeniem compo z Atari z dwoma Pokeyami.
Ojej, powiedziałem to na głos? ;)
A tak poważnie, to covox oczywiście może być - jeśli już musi. ;)
Ale wiesz, że oprócz Ciebie, mógłby to compo przygotować / poprowadzić jedynie Epi.
Jeśli pojadę na party w lipcu - będą to Głuchołazy. SV mi wisi.
https://www.youtube.com/watch?feature=p … FGxs#t=229 LOL
Kto wie, może bym nawet coś napisał, jeżeli czas pozwoli, o ile będzie można wystawić dwie prace na jednego autora.
Pozdrrrrrrrrrrrrrrrr.
Można a nawet trzeba! :)
Dzięki, będę brać to pod uwagę.
Miłego weekendu btw.
Y
Kto wie, może bym nawet coś napisał,
@Yerz - i na twoim konfigu player taki pewnie się nie uruchomi ;)
No nie całkiem. :)
Mam 256Kb RAM-u. ;)
I twardy w CF (chociaż to ostatnie można odłączyć ;) ).
XXL. Po raz ostatni bardzo proszę abyś przestał prowadzić swoje krucjaty we wszystkich wątkach, w których się udzielasz.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » ATARI Party Głuchołazy 2015
Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 57 zapytań