Niniejszy ogłaszam że ATARI Party Głuchołazy 2015 odbędzie się w tradycyjnym miejscu i terminie czyli ostatni weckend lipca tj 24-26. VII.2015r.
Jestem po rozmowie z Panią dyrektor szkoły, która zmniejszyła cenę za salę ,co mnie b.ucieszyło.
Ponieważ jest to 10 impreza pomyślę nad czyś szczególnym i jednocześnie proszę o pomoc i podpowiedż.
Proszę Was również o poparcie i odpowiedż ,czy chcecie aby party w Gł-zach było organizowane.
Jednocześnie muszę się odnieść do tego co było napisane w wątku Greya. Traktowałem Cię z szacunkiem za Twoje umiejętności organizacyjne ,zapał i oddanie naszej sprawie, ale skoro przez 9 lat " siedziałem z założonymi rękami " no to mój stosunek do Ciebie muszę przemyśleć.
tebe zaś marzy o "wolnym rynku" ,poproś Greya aby wstęp na SV ustalił w wysokości np 300 zł. W końcu to najlepsze party w kraju i uznawane w Europie. Będą przyjeżdżać ludzie "z zagranicy" i tylko z zagranicy. Scena nie jest biznesem i nigdy nie będzie, nie po to integrujemy środowisko aby tebe zrobił z niego " wolny rynek ".
Wszystkim którzy mnie popierali dziękuję. :)