1 Ostatnio edytowany przez lotharek (2014-12-09 17:26:36)

Dziekuje serdecznie nieznanej mi jeszce osobie, ktora w piekny sposob opisala moje stanowisko

cieszy mnie tez niezmiernie, ze miala na tyle odwagi stanac takze przede mna i podeprzec "swoje racje" argumentami.

Dla osoby, ktora wskaze mi z dowodem autora - nagroda w postaci MAX dopalonej atarci z vbxe, rapidusem itp, a dla autora czekaja "osobiste podziekowania w stylu Jigorō Kanō"

ps. nie traktuje tego jako dowcip, tylko jako prywatna wycieczke...

vide zalacznik

Post's attachments

IMG_2293.JPG 123.75 kb, liczba pobrań: 2 (od 2014-12-09) 

Tylko zalogowani mogą pobierać załączniki.
serdecznie proszę o maile na lotharek@lotharek.pl z tematem ATARIAREA - inne formy komunikacji zawodzą...
"The worth of all people is dependent on how they spend their life making contributions" - Kano Jigoro
FKMC /Fan Klub Malej Czarnej/   @Grey

2 Ostatnio edytowany przez stryker (2014-12-09 14:09:17)

Widzisz mialem podobnie... w piatek rano na kartce z rezerwacja.... tylko inny wpis byl...komus sie nudzilo.

"wszystko się kiedyś kończy......."

3

zaraz sie umowimy z Pinem ze to jeden z nas...

nagroda oczywiscie podzilimy sie po polowie.

http://atari.pl/hsc/ad.php?i=1.

4

Nie wiesz co czeka wskazanego... Połowa nagrody, a nawet i cała może nie okazać się wystarczającą rekompensatą. A plany wobec "sympatyka" muszą być niewąskie, skoro nagroda taka ;)

The problem is not the problem; the problem is your attitude about the problem

5

Lol, jaka drama. Najpierw to xxl vs pin a teraz to :) Coraz bardziej nie zaluje ze nie bylem :) (a tym razem moglem zalowac bo chcialem jechac hehe )

"Was powinny uzbrojone służby wyciągać z domów do punktów szczepień, a potem zamykać do pi* za rozpowszechnianie zagrożenia epidemicznego" - Epi 2021
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021

6 Ostatnio edytowany przez lotharek (2014-12-09 17:25:54)

w sumie mozesz zalowac ze nie byles

zadna drama - tylko nie toleruje "aktow odwagi" tego pokroju.

podobnie Myszej jak ucinanie rzeczowej dyskusji chamstwem, hejtowanie za plecami, itp zagrywek. a skoro ktos ma prawo skomentowac moja postawe "drama" w BALAGANIE, nie widze zadnych przeciwwskazan zeby szukac odwaznego

serdecznie proszę o maile na lotharek@lotharek.pl z tematem ATARIAREA - inne formy komunikacji zawodzą...
"The worth of all people is dependent on how they spend their life making contributions" - Kano Jigoro

7

Czy ty coś do mnie pijesz? Możesz sobie pisać co chcesz w Bałaganie, mnie troche rozbawila forma :) List gonczy za nagroda :) Nie przeceniasz sie troche? Co do prawa dania typowi w morde - nie mam absolutnie zastrzezen :)

"Was powinny uzbrojone służby wyciągać z domów do punktów szczepień, a potem zamykać do pi* za rozpowszechnianie zagrożenia epidemicznego" - Epi 2021
"Powinno się pałować tylko tych co tego nie rozumieją. No i nie szmatki i nie chirurgiczne tylko min FFP3, to by miało jakiś sens. U mnie we firmie, to jak przychodzi bezmaskowiec, to stoi w deszczu przed firmą" - Pin 2021

8

Przypuszczalnie to Irata, on zawsze coś nawywija :)

9

Ja bym poszukał wśród niezadowolonych byłych lub potencjalnych klientów i to w dodatku nieuków, bo dopisek jest z błędem ortograficznym :D  W tej postaci wydaje mi się to bardziej groteskowe niż obraźliwe. To jednak tylko moje zdanie.

PS. Lotharek, nie sądzisz, że temu osobnikowi być może zależało na takim rozgłosie?

10

lotharek napisał/a:

Dla osoby, ktora wskaze mi z dowodem autora - nagroda w postaci MAX dopalonej atarci z vbxe, rapidusem itp, a dla autora czekaja "osobiste podziekowania w stylu Jigorō Kanō"

Lotharek: a co zrobisz jeśli to któraś z dziewczyn? ;)

800XL/U1MB/Stereo+USwitch/SIDE2/VBXE 2.1
MegaSTE/USatan,

11

To teraz trzeba zebrać próbki pisma i porównać.
Ja na szczęście tak ładnie nie umiem pisać.

"tatusiu zobacz, narysowałam tobie takie same coś jak na twojej koszulce" 
https://github.com/willyvmm/mouSTer
jmp $e477

12

jak dzieci, jak dzieci...

13

Panie premierze, ktoś przed ministerstwem na śniegu napisał moczem "Balcerowicz ch...". Uruchomiono służby specjalne i już po dwóch tygodniach uzyskano niezbite dowody że 1) mocz Leszka Millera, ale 2) charakter pisma Izabeli Sierakowskiej.

hex, code and ror'n'rol
niewiedza buduje, wiedza rujnuje

14 Ostatnio edytowany przez lotharek (2014-12-09 19:05:24)

do nikogo nie pije..a co do nagrody - czemu nie ? ktos i tak musi to przetestowac i uzywac a gdzie szukac wiekszych specow niz wsrod gosci SV ;-)  - co do przeceniania sie - UWAZAM ZE RAPIDUS JEST ZAJEBISTY, VBXE rowniez ;)

a kto mowi o dawaniu w morde ? a feee ;-)  chce wiedziec kto i tyle ;-)

15

Myslalem ze to: -> "autora czekaja "osobiste podziekowania w stylu Jigorō Kanō"
to jest o dawaniu w morde :)

16

Ktoś od nas, bo amigowców których zawsze sie z automatu podejrzewa jeszcze wtedy nie było. Charakter pisma ten sam co na kartce Strykera, którą widziałem. Zabawne, że pierwszym podejrzanym byłem dla Stryjka ja, nie wiem dlaczego ale tak było :)

gep/lamers^dial

17

Pewnie woźna. Ale ona ma IX dan więc lepiej przyjmij ten dopisek z pokorą... ;-)

18

A kto upierdolił mój stół-dyskietkę fasolką, he?
Mógłby przetrzeć, u siebie w oborze zapewne też nie wyciera jak mu się zasmażka na ławę wychlusta...
pozdr
Bachoo

19

Myszej,

Kano mowil o pokorze i szacunku...do Siebie i do Swiata.. chcialem tylko podziekowac...

TEMAT DO ZAMKNIECIA

SPRAWCA ZNANY - dziekuje za maile wiadomej osobie.

ps. judo nie ma uderzen -sa niepotrzebne...

20

gepard napisał/a:

Ktoś od nas, bo amigowców których zawsze sie z automatu podejrzewa jeszcze wtedy nie było.

A skąd wiesz, kiedy to zostało napisane? ;P

pewnie bitman lub larek siedzieli przy stole !!! ;)

p.s

wiec moge otrzymac dopalona atarcie z vbxe, rapidusem ???

World f**k Olympique Marseille & Legia Warszawa i Sochi 2014

22

larek napisał/a:
gepard napisał/a:

Ktoś od nas, bo amigowców których zawsze sie z automatu podejrzewa jeszcze wtedy nie było.

A skąd wiesz, kiedy to zostało napisane? ;P

- Dlatego, że hasełko do Stryjka zostało wpisane w czwartek a na zdjęciu Lotharka jest ten sam charakter pisma - więc datacja w drugim przypadku nie ma znaczenia - jest to ta sama osoba co dokonała pierwszego "wyskoku" - rzekł Sherlock z Kaszub... ;)

gep/lamers^dial

23

Cholera, a tak się chciałem przyznać. :D

I Ty zostaniesz big endianem...

24

Bitman'Resurrection napisał/a:

(...) lub larek siedzieli przy stole !!!

Nie da się ukryć... siedziałem :|

miker napisał/a:

Cholera, a tak się chciałem przyznać. :D

ze to Twoja zona ?

World f**k Olympique Marseille & Legia Warszawa i Sochi 2014