- nie handluje na allegro i nie bede.
to co BART robi to odwala kawal roboty. mi brakuje juz czasu - skupilem sie na produkcji, szukaniu nowych projektów, placeniu autorom, wdrażaniu ich dziel w ilościach hurtowych do produkcji.. Wejdz ze mna w kilka nowych projektow, doloz np na rapidusa i furie 30 tys ze swoje kieszeni, to dostaniesz w cenach produkcyjnych + 10%
nie masz ? idz do banku, pozycz. a poznieje sie martw czy sprzedasz ? czy spłacisz ?
ja tak zrobilem 7 lat temu przy HXC ver C. i tez nie spalem przez rok, moje rodzina prawie przestala istnieć.
chcesz tego ? droga wolna - zapraszam
a pozniej to przetestuj, spakuj, wyslij, zaplac autorowi, przyjmij reklamacje, oplac KGO, zeresjtruj fime, zapalc ksegowej oraz recycling, itp hece..
ps. BEZROBOTNY -- TY JESTES NAPRAWDE OSIOL.
masz pomysl - sio2pd. idea zacna. Pisze do kilku kudzi od nas z forum - zmniejsz mi pcb, doloz funkcojnalnosci, zrob desgn pcb pod automaty, znajdz firme ktora ci to posklada w partii 100 szt , zrob obudowe i masz produkt
proste, co ?
ps.2. allegro jest naprawde malutkie...to taka namiastka platformy handlowej.
serdecznie proszę o maile na lotharek@lotharek.pl z tematem ATARIAREA - inne formy komunikacji zawodzą...
"The worth of all people is dependent on how they spend their life making contributions" - Kano Jigoro
FKMC /Fan Klub Malej Czarnej/ @Grey