26

Grey, dziękuję. Było wybornie - jak zwykle!

27 Ostatnio edytowany przez mono (2014-12-08 16:15:59)

Dzięki Grey za świetne party. Za doskonały koncert STU i za Sławomira Łosowskiego! Wystawiającym za świetne prace. Warto było pojechać. Wszystkim partyzantom dziękuję za towarzystwo. A teraz idę spać :)

Edit: I oczywiście za prezentację Nostyego nt Tomka8.

hex, code and ror'n'rol
niewiedza buduje, wiedza rujnuje

28

Dzięki Grey za zorganizowanie imprezy oraz wszystkim którzy przyczynili się do organizacji, pomocnikom, sponsorom nagród, prowadzącym kompoty oraz gościom za przybycie.

Do zobaczenia na SV2k15 :)

Who loves kids? Charlie Waffles!! Damn right...

29

Michał, dziękuję. Po raz kolejny zrobiłeś coś wielkiego, za każdym razem większego. Ps. szkoda że Wieczorowi nie udało się wręczyć nagrody w postaci dyskietki ;) A wszystkim partyzantom za to, że nie było pawia w szufladzie mojego stolika. Tylko trochę rozlanej fasolki ;)
pozdr
Bachoo

30

Dziekuje Grey. Nie pojmuje jak jedna osoba potrafi ogarnac tak obszerny event. Do tego trzeba miec po prostu wrodzony dar i talent. Szacunek.

Dziekuje wszystkim za ciekawe rozmowy i cierpliwosc do mej osoby 'po paru glebszych'. Mocno przepraszam bo urwal mi sie film.

To bylo swietne party...

Przechodze w stan spoczynku. Robie rok przerwy w jezdzeniu na zloty Atari. Musze odpoczac. Od czterech lat jestem jedynym atarowcem ktory byl na wszyskich 17 eventach wlacznie z Mega Gryll Party Pablo i Pina w Krakowie.
Potrzebuje odpoczac. Kurde, bolesna to decyzja bo uwielbiam zloty ale co za duzo to niezdrowo.

Pozdrawiam

[opuściłem to miejsce bezpowrotnie][dziękuję za skasowanie mojego konta]

31

@sOnar: "co za dużo to niezdrowo" - różnie to bywa. W przyszłości ci, którzy siedzieli w domu i "odpoczywali", zapytani "ej, stary, co robiłeś 10 lat temu?" powiedzą "siedziałem w domu na dupie i odpoczywałem, już nie pamiętam od czego". Podczas gdy ci, którzy się bawią, będą mieli znacznie lepsze wspomnienia. :)

32

XTD znam Cie od 1997 i Twoje uwagi byly zawsze niezwykle trafne. Rozwaze zatem jeszcze raz cala kwestie. Dzieki!

33

s0nar, XTD ma rację :)

Arguing with an engineer is a lot like wrestling in the mud with a pig, after a couple of hours you realize the pig likes it...

34

Dzięki!

"Pamiętaj, że być dobrym obywatelem to znaczy nie mieć kłopotów, a nie będziesz ich miał jeżeli nie będziesz kłopotem dla innych."

35 Ostatnio edytowany przez XTD (2014-12-08 12:19:28)

@s0nar: Z drugiej strony - jak przesiedzisz na dupie w domu całe życie, to przynajmniej będziesz pamiętał co robiłeś każdego dnia. :) Obudzony w środku nocy będziesz mógł odpowiedzieć co robiłeś np. 6 stycznia 2010 roku albo 5 lipca 2012 roku. I niech Cię ktoś zagnie wtedy. :) Wymaga to oczywiście pewnej wytrwałości. Ekstremalna agorafobia byłaby dodatkowym atutem. :)

36

Dzieki XTD!

Chwala Grey'owi. Chwala tym ktorzy postanowili docenic jego ciezka wieloletnia prace dla Atari i atarowcow.

Wlasnie patrze na foty z tej chwili. Nie pamietam dlaczego nie moglem byc ale prawdopodobnie bylem na miescie.

Niesamowite, urzekajace i piekne!

Ave!

37

Doszedłem w końcu do siebie i ja też chciałem podziękować. Przede wszystkim Greyowi za znakomite party - już tradycyjnie :) Grzybsonowi za wspólną ciężką walkę o zwycięstwo w Vote Counting Compo :D I wszystkim których poznałem, oraz tym których już znałem, a za rok i tak będę się przedstawiał na nowo :D

The problem is not the problem; the problem is your attitude about the problem

38

dzięki dla Greya, o którym mówiło się na party że jest "one man orchestra", warto bylo man! dzieki dla pomagajacych w imprezie oraz dla sponsorow za mega profesjonalizm. Naliczylem ok. 50 osob z ktorymi rozmawialem na party- dzieki takze im za mila atmosfere i to ze dzieki rozmowom , mimo zmeczenia, byly to mile chwile na party. Pozdrawiam szczegolnie nowo poznane osoby jak Drygol, Kris3d, Bachoo, Pablo1972 i jego kolega, Nitro/black sun, Odyn1ec, Żegota i wiele innych. Daliscie mi kopa do dzialania. Prosze mnie takze dopisac na SV 2015 :)

39

A TERAZ MOŻECIE PODZIĘKOWAĆ (ogarnięci wiedzą komu) ZA JĄTRZENIE I DECYZJĘ O REZYGNACJI GREYA Z SV2k15...

bardzo zatem dziękuję :(

gep/lamers^dial

40

Grey, z mojej stron wielkie podziękowania za kolejną wspaniałą imprezę :-)

Gepard, studź trochę emocje zamiast dodatkowo niepotrzebnie je nakręcać .....

@swinkamor12: Amiga tak zresztą jak ST jest 32 bitowa bo procesor jest 32 bitowy, int w C jest 32 bitowy, a to po ilu bitach się komunikuje z resztą jest nieistotne.

41 Ostatnio edytowany przez XTD (2014-12-08 15:55:14)

Oto Gepard studzący emocje:

http://www.xtd.evil.pl/gepardstudzacyemocje.png

oraz Gepard i Grey:

http://www.xtd.evil.pl/gepard_i_grey.png

:) Pozdrawiam!

42 Ostatnio edytowany przez lotharek (2014-12-08 15:54:26)

Podziekowania , KUR....WA MEGA SZACUN GREY ! brak mi slow, tak wiec skwituje to swoim  : LOOOOTHAAA SHMAAAT`O !

greetsy dla :

- wesoly Silesia BUS
- vodka kompanions (Bart, Drygol, Sachy, Johny, Bitman,....)
- MWK --- za support moralny kiedy juz umieralem...

i wszytskim PIEKNYM PANIOM DZIEKUEJ TAKZE ;-) bylo słitaśnie

fucki dla hejterow - MWK wie o co chodzi..

JENOT ___ JA JUZ  TOBA NIE PIJE !!!! ( ps. mogles uprzedzic ze to ma 80%)  - patrzcie na jego umiech i mija reakcje...

Post's attachments

DSC_6192.JPG 221.15 kb, liczba pobrań: 1 (od 2014-12-08) 

Tylko zalogowani mogą pobierać załączniki.
serdecznie proszę o maile na lotharek@lotharek.pl z tematem ATARIAREA - inne formy komunikacji zawodzą...
"The worth of all people is dependent on how they spend their life making contributions" - Kano Jigoro
FKMC /Fan Klub Malej Czarnej/   @Grey

43

Frasunek Greyu!!!

sOnar napisał/a:

Przechodze w stan spoczynku. Robie rok przerwy w jezdzeniu na zloty Atari. Musze odpoczac. Od czterech lat jestem jedynym atarowcem ktory byl na wszyskich 17 eventach wlacznie z Mega Gryll Party Pablo i Pina w Krakowie.
Potrzebuje odpoczac. Kurde, bolesna to decyzja bo uwielbiam zloty ale co za duzo to niezdrowo.
Pozdrawiam

Nie byłeś na Outline.
Pozdrawiam. :)

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

Wielkie podziekowania dla Grey bylo SUPER !!!
( AirFrog dotarl w kompecie ) ;)

World f**k Olympique Marseille & Legia Warszawa i Sochi 2014

45

Grey, nie ogarniam jak dajesz radę więc tylko podziwiam :-) Chciałem na do widzenia  jak zwykle uściskać Ci dłoń, ale jak widziałem, że z Wieczorem ślęczycie nad jakąś stertą tabelek to nie chciałem Wam przeszkadzać. Tak więc dopiero teraz, internetowo: Wielkie dzięki za party! Było jak zawsze świetnie. Jak zawsze piszę się na następne :-)

46

Grey - ogromne podziękowania za super imprezę! Ty naprawdę inspirujesz wiele osób i jesteś motorem napędowym sceny Atari:)

Maciek
--------
Atari 65XE + Ultimate 1MB + Stereo + SIO2SD | Atari 520STE + 4MB + UltraSatan | Atari Falcon 030 + CT60e + 14MB ST + 256MB TT + 68882  + CF + Netusbee | Amiga 500 + 1MB + Gotek | Amiga 600 + 2MB Chip + 8MB Fast + CF

47

Grey, dziękuję!

48

Grey, wielkie dzięki, party było greyt! :)

Ridiculous Reality, Assembloids XE, Deathchase XE, Total Eclipse, Hobgoblin 2 (w produkcji)

49

Było extra, wielkie dzięki Grey

50 Ostatnio edytowany przez gepard (2014-12-08 23:11:45)

ajcek napisał/a:

Gepard, studź trochę emocje zamiast dodatkowo niepotrzebnie je nakręcać .....

Nakręciłem sie niepotrzebnie, ale mnie nosiło by coś napisać prosto z mostu pewnemu trolowi, niemniej obiecałem sobie już rok temu, że nie odezwe sie w temacie "rewelacyjnego" rozwiązania programistycznego, więc niech tak pozostanie.

Na koniec tylko napisze, że moim skromnym zdaniem panowie z pewnej niemieckiej grupy sami sobie odpalili z bazooki prosto w kolano. Nie ta platforma i nie na demo compo by w taki sposób pisać demo, ale to tylko MOJE ZDANIE.

gep/lamers^dial