Grey,
Dzięki za kolejne SV
Było fantastycznie!
tP
Złym błędem jest cofać się do tyłu, gdy wieje zimnym chłodem.
Jest to najprawdziwsza prawda. (c) VC
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Megaszacun dla Greya za SV2k14
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Grey,
Dzięki za kolejne SV
Było fantastycznie!
tP
Popieram przedpiścę i też dziękuję! :-)
Dokładnie, impreza super, świetni ludzie, dużo produkcji. Dzięki !
Kolejne mega party ! dzieki wszystkim za spotkanie i bardzo ciekawe rozmowy - s0nar :D
Bylo mega wypasnie. Dzieki Grey ! :)
ps. pozdro dla ekipy morszczyna ;P
Party było genialne. Ogromny szacunek dla Greya za organizację i poziom imprezy. Dziękuję za super klimat, za możliwość spotkania i zamienienia paru słów z panem Łosowskim, za zmotywowanie ludzi do stworzenia wielu wspaniałych prac konkursowych, za koncert, za małą czarną... długo można wymieniać. :)
Grey, jesteś wielki!
Grey, bardzo wielkie dzięki, jedyne co żałuję to że nie mogłem pomóc z ławkami i obsówy z intrem na mono.
Uprzejmie poproszę mnie zapisać na następny rok :D
Świetne party! Wyśmienicie się bawiłem!
Party fajnie. Ciasno trochę na głównej sali ale na szczęście było też miejsce poza nią do pogadania z ludźmi na spokojnie.
@Alias: masz telefon padnięty?
Greyu, było zajebiście!! ja również poproszę o wpisanie mnie na listę n SV2k15 !!
XTD: Alias telefon może i ma sprawny ale sam użytkownik telefonu już niekoniecznie ;) - ostatni raz widziałem go w Sopocie, pił piwko które miał ode mnie za załatwienie routera ! ;))
Aliasa odstawiłem do domu całego i nie do końca zdrowego ;)
Było absolutnie genialnie!!!! Grey, jesteś najlepszy! Oczywiście, tak jak koledzy powyżej, poproszę o wpisanie na listę SV 2k15. Będę na pewno!!!! I już szykuję parę niespodzianek ze swojej strony dla uczestników.
Wielkie podziękowania Grey za super wspaniałe party, Było naprawdę wspaniale.
Ja również już teraz proszę o wpisanie mnie na listę SV 2k15!!!
Ps. Przy okazji podzekowania dla Adama K. za zabranie mojego sprzętu i dla Szeryfa za odstawienie mnie do domu.
Ledo żyję, tak było!
Dzięki dla Grey'a za organizację. Dla Lotahrka i całego wesołego śląskie busa. Dla Sławka Łosowskiego i Liroy'a za to, że przyszli i posiedzieli z nami na party. Dla Wieczora za kilka godzin recytowania numerków. W ogóle, dzięki wszystkim :)
Pierwszy raz na SV, mogę uznać za udany, wielkie dzięki i mega szacun za organizację takiej imprezy z tyloma partyzantami.
Osób naliczyłem chyba 6 które to ogarniały więc Party uważam za odbyto.
Jeden ZX spectrum który spadł i podeptany został nie przeze mnie uważam za minimalny wkład w czystość tej imprezy !
@Grey dzięki wielkie za wszystko
@Jenot dzięki za "wspólne atarowanie" . Mam nadzieje że nie chrapałem w nocy :))
@Bartek030 - dziękuje za pare profesjonalnych udogodnień w moim STE
@Lotharek - dzięki za gadżety
@WSZYSCY - dzięki za zajebistość
@ATARI - dzięki komputerku że pojawiłeś się w 1987 roku w moim życiu
@Tato - dzięki za kupienie mi ATARI jak miałem 13 lat :)))
Grey, impreza jak co roku genialna - jak przedmówcy - poproszę o zapisanie na SV2k15. Jeszcze raz dzięki. @SONAR - dzięki za super rozmowę. Pozdro, dla całej ekipy. @KISIEL, RAF - dzięki, fajnie się gadało, pewnie jeszcze będzie okazja, Pozdrowienia ,
Dzięki za świetną jak zawsze imprezę Greyu!!!!!!
MOC!!! Oczywiście wpisuj na następną listę a dzierżę już na dysku pierwszą produkcje na następny rok :)
Dzięki za super zabawę wszystkim których spotkałem i z którymi pogadałem - dla mnie było to prawdziwe copy-party - kto widział ten wie :-]
Dzięki także dla wszystkich którzy przywieźli/przysłali swoje produkcje i rilejzy wszelakie (przykładowo przy okazji SV wyszło invitro DOTY na C64 by Arsenic & Onslaught :) )
A ja jeszcze godz. w pociągu... w domu tak po 23
Mega szacun dla Grey-a już miejscówka pęka w szwach chyba następnym razem będzie na narodowym:D
Do zobaczenia za rok ;)
Było niesamowicię. Dziękuję i proszę odrazu umieścić mnie na liście SV2k15.
Ode mnie również wielkie podziękowania dla Greya i wszystkich, którzy pomogli przygotować i ogarnąć tę imprezę. Wielki szacunek dla Was.
Zażywałem snu, Bachoo jeszcze mnie dzisiaj trochę zmożył trunkami.
Jeszcze raz: party wyśmienite!
Dzięki wszystkim za moje pierwsze party i to na światowym poziomie.
Szacun.
Wielkie dzięki za kolejne dobre party - jak wyżej proszę dodać mnie oczywiście do listy na SV2k15
Było mega. Dzięki Grey!
Przyłączam się do podziękowań!
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Megaszacun dla Greya za SV2k14
Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 65 zapytań