@yerzmyey: dla ludzi z zewnątrz (niezwiązanych ze sceną lub Atari) video do promo jest ok :) pamiętaj że tam będą też ludzie "z miasta" :)
Wszyscy z identyfikatorami SV2k14 wchodzą za free, oczywiście.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k14 - the loudeST voice of the Atari scene !
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
@yerzmyey: dla ludzi z zewnątrz (niezwiązanych ze sceną lub Atari) video do promo jest ok :) pamiętaj że tam będą też ludzie "z miasta" :)
Wszyscy z identyfikatorami SV2k14 wchodzą za free, oczywiście.
Mam pytanie związanie z piwem i bezpieczeństwem: czy można wziąć własny kufelek by browara siorbać zeń zamiast z plastika?
Tiiiaaaaaaaaaaa....... Biorąc pod uwagę artystyczne walory inkryminowanego video - właśnie tego się obawiam - jakiego autoramentu 'ludzi z miasta' przywabi ów materiał muzyczny.
@yerzmyey: z tego co mi mówił Ultrasyd to na koncert STU przychodzą fajne laski :D ma kilka "skocznych" kawałków. nie wiem jak Tobie, ale mi kobiece towarzystwo nie przeszkadza ;) w zeszłym roku na koncercie Ultrasyda byli ludzie z zewnątrz i było super.
pozdro marudo :)
Osoby chcące dostać się z lotniska na party-place na hasło "ATARI" w jednej z korporacji taksówkarskiej dostaną zniżkę (zamiast 50-70 zł) - 40 zł. Szczegóły wkrótce.
Czy szczegóły są już znane ?
@Hrw: oczywiście możesz przywieźć swój "kufelek" (robi tak m.in. kolega Mazi) :)
@Willy: do końca tygodnia dam znać co i jak :)
Jesli ktos ma ochote wybrac sie w piatek do Kabaretu Ewan do Nadii Balsevicz, Czarnej i Pameli, to prosze zglaszac sie do mnie. Znam droge :)
Jesli ktos ma ochote wybrac sie w piatek do Kabaretu Ewan do Nadii Balsevicz, Czarnej i Pameli, to prosze zglaszac sie do mnie. Znam droge :)
Ale czy wciąż będziesz ją pamiętał po opuszczeniu Kwadratowej? :D
Wczoraj w głównym wydaniu Informacji w telewizji regionalnej POMORSKA TV znalazła się reklamówka Silly Venture 2k14.
Podaję linka do materiału:
http://www.pomorska.tv/informacje/mater … stwo-gosci
Fak, dwa poprzednie filmy 8mm (ruchome) z SV nie wyszły - okazało się, że jakiś złodziej podpisujący się typu "firma laboratorium chemiczne coś tam" (jakiś ku.wa"ketonal", czy co, hahaha) oddał filmy nie do końca wywołane i po prostu prześwietlone. Gościu z tego "Czarno-białe" powiedział, że nie do odratowania. Więc nie będzie.
Ale rozważam zakup nowego 8mm i jednak wzięcie tej kamery jeszcze raz. Tym razem wywoływanie itp załatwiałbym już właśnie w tym "Cz-b". Jeśli coś wyjdzie to da się Larkowi, może jakoś pomontuje i 'dokument' zrobi. ;)
Multichannel na Atari Falcon 030 digi-music-compo wyekspediowany.
No i to JAKI multichannel :)
Współautorem jest Tfardy z RetroKomp. Jak się można było domyślić. ;)
jak chcesz to mogę C moją pożyczyć ;)
tzn mogę wziąć też kamerkę "mniej analogową"
- troszkę się jednak obawiam
Fak, dwa poprzednie filmy 8mm (ruchome) z SV nie wyszły - okazało się, że jakiś złodziej podpisujący się typu "firma laboratorium chemiczne coś tam" (jakiś ku.wa"ketonal", czy co, hahaha) oddał filmy nie do końca wywołane i po prostu prześwietlone. Gościu z tego "Czarno-białe" powiedział, że nie do odratowania. Więc nie będzie.
Ale rozważam zakup nowego 8mm i jednak wzięcie tej kamery jeszcze raz. Tym razem wywoływanie itp załatwiałbym już właśnie w tym "Cz-b". Jeśli coś wyjdzie to da się Larkowi, może jakoś pomontuje i 'dokument' zrobi. ;)
Od 2 tygodni leci reklama Silly Venture 2k14 w Radio ESKA - w tym zapowiedź koncertu muzyka STU ze Szwajcarii. Czy ktoś ma możliwość to nagrać? Jestem teraz tak zalatany, że słyszę tą reklamę głównie jadąc do/z pracy. Jeśli nikomu się nie uda to poproszę któregoś z dziennikarzy ESKI o podesłanie materiału i wtedy wrzucę na sieć...
Yerz, KONIECZNIE coś takiego trzeba zrobić. To będzie oldschool nie z tej ziemi.
tP
A wejściówka jednodniowa istnieje?
Granice wiekowe, które też mają wpływ na cenę?
Chętnie bym zajrzał z córcią, czas niestety możliwy do zagospodarowania to jakieś 2 godzinki w sobotę... Bez córci jeszcze mniej.
thePink: Eee, 118 złotych za jedną rolkę 8mm. Nie stać mnie. :-\
GREY:
Rozumiem, ze jest 100% możliwość podłączenia Falcona RGB (!!!) do projektora? Bez tego niektóre rzeczy nie pójdą, nie wdając się w szczegóły.
thePink: Eee, 118 złotych za jedną rolkę 8mm. Nie stać mnie. :-\
Szkoda.
tP
Spoko Yerzu , juz ci buduje odpowiedni telebimek lolololol http://vimeo.com/113207115
no szkoda - można zabrać "zwykłą" kamerkę i nałożyć filtry retro w post ;P
albo można zrobić obscurę z lustrzanki- też będzie "lomo-look" ;)
a tak serio w sz-nie też już dawno padły ostatnie miejsca gdzie można było wywołać kliszę i kupić filmy do kamery :(
jak się pytałem jakiś czas temu to mi polecali zakład we.... Francji :/
grey/msb napisał/a:Osoby chcące dostać się z lotniska na party-place na hasło "ATARI" w jednej z korporacji taksówkarskiej dostaną zniżkę (zamiast 50-70 zł) - 40 zł. Szczegóły wkrótce.
Czy szczegóły są już znane ?
Willy, jestem po rozmowach. Daj znać kiedy przylatujesz i w jakich godzinach. Oferta ważna od środy do piątku i w niedzielę podczas wylotów.
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k14 - the loudeST voice of the Atari scene !
Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 52 zapytań