@yerzmyey: dla ludzi z zewnątrz (niezwiązanych ze sceną lub Atari) video do promo jest ok :) pamiętaj że tam będą też ludzie "z miasta" :)
Wszyscy z identyfikatorami SV2k14 wchodzą za free, oczywiście.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k14 - the loudeST voice of the Atari scene !
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
@yerzmyey: dla ludzi z zewnątrz (niezwiązanych ze sceną lub Atari) video do promo jest ok :) pamiętaj że tam będą też ludzie "z miasta" :)
Wszyscy z identyfikatorami SV2k14 wchodzą za free, oczywiście.
Mam pytanie związanie z piwem i bezpieczeństwem: czy można wziąć własny kufelek by browara siorbać zeń zamiast z plastika?
Tiiiaaaaaaaaaaa....... Biorąc pod uwagę artystyczne walory inkryminowanego video - właśnie tego się obawiam - jakiego autoramentu 'ludzi z miasta' przywabi ów materiał muzyczny.
@yerzmyey: z tego co mi mówił Ultrasyd to na koncert STU przychodzą fajne laski :D ma kilka "skocznych" kawałków. nie wiem jak Tobie, ale mi kobiece towarzystwo nie przeszkadza ;) w zeszłym roku na koncercie Ultrasyda byli ludzie z zewnątrz i było super.
pozdro marudo :)
Osoby chcące dostać się z lotniska na party-place na hasło "ATARI" w jednej z korporacji taksówkarskiej dostaną zniżkę (zamiast 50-70 zł) - 40 zł. Szczegóły wkrótce.
Czy szczegóły są już znane ?
@Hrw: oczywiście możesz przywieźć swój "kufelek" (robi tak m.in. kolega Mazi) :)
@Willy: do końca tygodnia dam znać co i jak :)
Jesli ktos ma ochote wybrac sie w piatek do Kabaretu Ewan do Nadii Balsevicz, Czarnej i Pameli, to prosze zglaszac sie do mnie. Znam droge :)
Jesli ktos ma ochote wybrac sie w piatek do Kabaretu Ewan do Nadii Balsevicz, Czarnej i Pameli, to prosze zglaszac sie do mnie. Znam droge :)
Ale czy wciąż będziesz ją pamiętał po opuszczeniu Kwadratowej? :D
Wczoraj w głównym wydaniu Informacji w telewizji regionalnej POMORSKA TV znalazła się reklamówka Silly Venture 2k14.
Podaję linka do materiału:
http://www.pomorska.tv/informacje/mater … stwo-gosci
Fak, dwa poprzednie filmy 8mm (ruchome) z SV nie wyszły - okazało się, że jakiś złodziej podpisujący się typu "firma laboratorium chemiczne coś tam" (jakiś ku.wa"ketonal", czy co, hahaha) oddał filmy nie do końca wywołane i po prostu prześwietlone. Gościu z tego "Czarno-białe" powiedział, że nie do odratowania. Więc nie będzie.
Ale rozważam zakup nowego 8mm i jednak wzięcie tej kamery jeszcze raz. Tym razem wywoływanie itp załatwiałbym już właśnie w tym "Cz-b". Jeśli coś wyjdzie to da się Larkowi, może jakoś pomontuje i 'dokument' zrobi. ;)
Multichannel na Atari Falcon 030 digi-music-compo wyekspediowany.
No i to JAKI multichannel :)
Współautorem jest Tfardy z RetroKomp. Jak się można było domyślić. ;)
jak chcesz to mogę C moją pożyczyć ;)
tzn mogę wziąć też kamerkę "mniej analogową"
- troszkę się jednak obawiam
Fak, dwa poprzednie filmy 8mm (ruchome) z SV nie wyszły - okazało się, że jakiś złodziej podpisujący się typu "firma laboratorium chemiczne coś tam" (jakiś ku.wa"ketonal", czy co, hahaha) oddał filmy nie do końca wywołane i po prostu prześwietlone. Gościu z tego "Czarno-białe" powiedział, że nie do odratowania. Więc nie będzie.
Ale rozważam zakup nowego 8mm i jednak wzięcie tej kamery jeszcze raz. Tym razem wywoływanie itp załatwiałbym już właśnie w tym "Cz-b". Jeśli coś wyjdzie to da się Larkowi, może jakoś pomontuje i 'dokument' zrobi. ;)
Od 2 tygodni leci reklama Silly Venture 2k14 w Radio ESKA - w tym zapowiedź koncertu muzyka STU ze Szwajcarii. Czy ktoś ma możliwość to nagrać? Jestem teraz tak zalatany, że słyszę tą reklamę głównie jadąc do/z pracy. Jeśli nikomu się nie uda to poproszę któregoś z dziennikarzy ESKI o podesłanie materiału i wtedy wrzucę na sieć...
Yerz, KONIECZNIE coś takiego trzeba zrobić. To będzie oldschool nie z tej ziemi.
tP
A wejściówka jednodniowa istnieje?
Granice wiekowe, które też mają wpływ na cenę?
Chętnie bym zajrzał z córcią, czas niestety możliwy do zagospodarowania to jakieś 2 godzinki w sobotę... Bez córci jeszcze mniej.
thePink: Eee, 118 złotych za jedną rolkę 8mm. Nie stać mnie. :-\
GREY:
Rozumiem, ze jest 100% możliwość podłączenia Falcona RGB (!!!) do projektora? Bez tego niektóre rzeczy nie pójdą, nie wdając się w szczegóły.
thePink: Eee, 118 złotych za jedną rolkę 8mm. Nie stać mnie. :-\
Szkoda.
tP
Spoko Yerzu , juz ci buduje odpowiedni telebimek lolololol http://vimeo.com/113207115
no szkoda - można zabrać "zwykłą" kamerkę i nałożyć filtry retro w post ;P
albo można zrobić obscurę z lustrzanki- też będzie "lomo-look" ;)
a tak serio w sz-nie też już dawno padły ostatnie miejsca gdzie można było wywołać kliszę i kupić filmy do kamery :(
jak się pytałem jakiś czas temu to mi polecali zakład we.... Francji :/
grey/msb napisał/a:Osoby chcące dostać się z lotniska na party-place na hasło "ATARI" w jednej z korporacji taksówkarskiej dostaną zniżkę (zamiast 50-70 zł) - 40 zł. Szczegóły wkrótce.
Czy szczegóły są już znane ?
Willy, jestem po rozmowach. Daj znać kiedy przylatujesz i w jakich godzinach. Oferta ważna od środy do piątku i w niedzielę podczas wylotów.
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Silly Venture 2k14 - the loudeST voice of the Atari scene !
Wygenerowano w 0.033 sekund, wykonano 48 zapytań