1

CZe all ;)

jako, ze piekna jest pogoda na zwenątrz a ja musze siedziec i smarkac na klawiature - tak mnie zmogło, to  przynajmniej zebralem sie do kupy i  napisalem coverek  mojego najbatdziej ulubionego na świecie modułu Extenda.  Chodziło to za mną juz od dawna, ale zawsze odwlekałem, bo wydawalo mi sie, ze strasznie duzo bedzie z tym roboty.  tak jednak mnie nakrecilo, ze coverka napisalem w 2-3h  ze sluchu (a raczej w 90% z pamieci)  wiec jesli cos tam jest nie do konca tak jak trzeba to wybaczcie.

Mnie sie wydaje, ze coverek się udał.

oczywiscie muza lezy na:  http://grayscale.scene.pl

a dla tych, co nie mają i nie znają tego klasyka link do oryginału:  http://wawerfc.scene.pl/mp3/xtd-ride.mod

pozdrawiam zwlaszcza autora oryginału.

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

2

thumbs up!

3

Bardzo miły kawałek - byłby idealny do jakiegoś demosa...  8)

A propos tytułu tego wątku - widział ktoś dema XTD'a na małe atari (napisał kilka) ?  :)    No i jeszcze opublikowano w BAJTKU z 1990 roku "Syntezator XTD" (prog do wklepania w Basicu)...
Zapytany kiedys przeze mnie o te rzeczy, XTD nie pamietal juz o tym - ale mu sie nie dziwie...  ;)

4

ładne ...

All I hear is the sound of me falling on the ground

5

Wg mnie cover lepszy od oryginalu. Co prawda wersja oryg. mi jakos nie wpadła w uchi ale wersja X`a wyglada mi na "bardziejszą".

Jest spox, pozdrowienia dla obu was :)

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

6

jak zwykle ;)

: 404. Stopka not found

7

podesle dzis autorowi oryginału...niech wie ze ludzie jeszcze pamietaja ze był ktos taki jak Xtd vel Lamesoft:)

a cover róló...

gep/lamers^dial

8

Gep:   jak masz kontakt z XTD to moze zalatwilbys w formacie moda  muze z logus t5 abo gustar, bo demka te teraz nie bardzo idzie jak odpalic a muzy nigdzie sie dogrzebac...
bylbym dozgonnie wdzeczny.

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

9

X-Ray: ja mam muzole z Logus-T5 i Gustara - jak chcesz, to daj maila gdzie slac ;)

10

wyslij do mnie tez mac pliz

All I hear is the sound of me falling on the ground

11

jesli jeszcze potrzebna to moge pomolestowac Extenda....kontakt mam.
tak na marginesie to mnogo jego modułów jest na jego prywatnej stronce:
www.powiedz.boo.pl
....korzystanie z tej stronki wymaga cierpliwości:))))
szczególnie polecam Dark,Discharge i ofkoz Reprove (ach klimat a'la Moby/Sanity...)

gep/lamers^dial

12

Cover czaderski...  :P

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim