Chciałbym poddać dyskusji pewien nurtujący mnie problem...
Dlaczego Jaśnie Wielmożny Najwyższy nie kasuje postów w których te świry wklejają linki do moich stron i aukcji?
Czym ja sobie zasłużyłem na taki wielki zaszczyt?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Bałagan » Wklejanie linków
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chciałbym poddać dyskusji pewien nurtujący mnie problem...
Dlaczego Jaśnie Wielmożny Najwyższy nie kasuje postów w których te świry wklejają linki do moich stron i aukcji?
Czym ja sobie zasłużyłem na taki wielki zaszczyt?
http://www.youtube.com/watch?v=eHA_qCceJc8
mniejsza o muzykę, rozpatruj nazwę kapeli i tytuł całościowo ;)
Gepard, wygrałeś Internet.
mniejsza o muzykę
Muza całkiem przyjemna.
Czy warto kupić http://allegro.pl/sio2pd-dla-atari-xl-x … 43655.html?
Dokladnie ten kawalek jest fajny. POdjezdza troche pod Illusion.
Ogolnie pomysl tego SIO2PD jest nawet nawet, tylko gabaryty nie do przyjecia. No i cena zabija.
Cena zabija, bo po pierwsze, płytka w formacie A4 swoje kosztuje, po drugie, jest tam milion niepotrzebnych i megadrogich części, no i skala zjawiska jest minimalna, co powoduje, że cena jest z kosmosu (produkcja prototypowa).
Cena do przyjęcia przez plebs to imo 150-170 zł max z bólem i to w zmodyfikowanym, bardziej kompaktowym wydaniu. Czy ktoś poza nierobem to posiada (czyt. zakupił) ? :D ?
Ej, ej. Panowie. "Bezrobotny" w tym przypadku to nie jest "nierób".
W każdym razie powstałe kilka lat wcześniej SIO2USB, produkt Abbuca (posiadam) nie dość że wygląda lepiej, nie dość, że nie wymaga dodatkowego zasilania - to po prostu jest mniejszy. Ale bezrobotny choć spróbował (albo skopiował po kimś).
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Wklejanie linków
Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 60 zapytań