Witam
Chcialbym sobie zrobic to rozszerzenie i mam prosbe :)
Moze macie i podzielilibyscie sie swoimi wersjami pcb (jesli takowe projektowaliscie ) bylbym bardzo wdzieczny :)
Napisalem juz do Pajero moze sie odezwie
Z gory dziekuje
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » 1 Mb na Simm-ie wg. Pasia
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Chcialbym sobie zrobic to rozszerzenie i mam prosbe :)
Moze macie i podzielilibyscie sie swoimi wersjami pcb (jesli takowe projektowaliscie ) bylbym bardzo wdzieczny :)
Napisalem juz do Pajero moze sie odezwie
Z gory dziekuje
Tu był wątek i odpowiedź :
http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=9361
Ja robilem to rozszerzenie ale z tego co pamietam to sterownik kupilem od lotharka (watpie czy ma jeszcze w sprzedazy, bo to juz lata temu bylo).
POdeslij atarke na montaz ULTIMATE albo wpadnij na silly venture do Gdanska..
Ultimate chyba sie powoli staje standartem...
Wielka frajdę mi sprawia jak sobie sam coś zrobię obecnie mam 65xe + stereo + 4xOS + SIO2SD wbudowane w atarke :)
brakuje tylko 1Mb ram :(
Co do Ciebie Lotharek muszę się uśmiechnąć bo 130 xe planuje rozbudować już na Twoich (bardziej profesjonalnych) gadżetach :)
Z montarzu Ultimate'a też będziesz miał dużo radości ;) - poczytaj OCB, bo warto. Przy okazji możesz pozbyć się wszystkich przełączników w obudowie i z poziomu menu Ultimate zmienić konfigurację komputera tak, jak sobie robisz to np. pod emulatorem ;)
[OT]
to Szanowny Kolega wstawia?
ile to w sumie? z 1k pln?
[/OT]
[OT]
to już chyba starość nie radość, nie rozumiem tej dzisiejszej młodzieży...
[/OT]
To sa moje wypociny i nie sa na sprzedaz juz raz sprzedalem sio2sd wbudowane w SF354 i troche za nim tesknie (tylko zdjecia mi zostaly :( )
bardzo fajny pomysl z przedluzeniem listwy klawiszy :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprzęt - 8bit » 1 Mb na Simm-ie wg. Pasia
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 64 zapytań